theta beograd
theta srbija NASLOVNA milesa merdanovic O MENI theta prakticari u srbiji KONTAKT
  youtube YOUTUBE facebook FACEBOOK
theta isceljenje srbija theta healing prakticar instruktor
 

Theta Healing® Tretmani

Naš savet je da, pre nego što se odlučite za terapeuta koji će raditi sa vama, prikupite informacije o njegovom radu i čujete iskustva drugih. Upoznajte svog ThetaHealing® praktičara. To je osoba koja je uvek tu za vas i koja aktivno učestvuje u vašem napretku.

Budite sigurni da ste izabrali najbolje za sebe.
Ukoliko ste još uvek neodlučni, pre zakazivanja Theta tretmana, možete nam pridružiti se u meditaciji koju vodim svake srede u prostorijama Živeti slobodno . Dođite da se upoznamo i dozvolite sebi mogućnost izbora.


Šta je Theta tretman

Theta tretman podrazumeva razgovor između vas i theta praktičara. Kroz razgovor o tome šta vi želite da promenite u svom životu, dolazi do osvešćivanja dubokih uverenja, osećaja, blokada, često trauma, strahova. Sputanost u ostvarenju ciljeva ili problemi sa kojima se suočavate su često rezultat obrazaca ponašanja, verovanja koje smo usvojili i koji se nalaze duboko u podsvesti. Ta iskustva stvorila su niz osećaja i verovanja koja nam služe kao štit od ljudi i iskustava, ali i štit prema ljudima ili okolnostima koji nam ne predstavljaju stvarnu opasnost. Kada se jednom osveste, verovanja, blokade se lako, jednostavno i brzo otpuštaju uz pomoć praktičara i menjaju spoznajama i osećajima koji su vam potrebni kako bi ste bili zadovoljni, zdravi, kompletni, uspešni.

 

Tokom tretmana ste budni i svesni, većina klijenata ga doživljava kao opuštajući i oslobađajući proces. Tretman traje do sat i po.

Na prvom tretmanu theta praktičar će vas upoznati sa osnovnim informacijama, kako o Theta isceljivanju, tako i o samom tretmanu i odgovoriće na sva vaša eventualna pitanja.

Nema nikakvih uslova niti ograničenja kako biste pristupili theta tretmanu. Postupci Theta isceljivanja nisu ograničeni za starosno doba, pol, religiju, obrazovanje. Dovoljno je da ste odlučili i želite da rešite poteškoću ili problem koji vas muči. Ukoliko niste u mogućnosti fizički doći na tretman, moguće ga je uraditi i putem skype-a ili telefona.

 

Za više detalja, pogledajte odgovore na najčešće postavljana pitanja o Theta Isceljivanju

 

theta tretman

 

 
najave seminara, predavanja...

Facebook Theta Srbija

newsletter

rec po rec

Memento, regresija proslih zivota

Mesto za literaturu

theta tehnika knjige


 

Obaveštenja | Arhiva | Disclaimer | Mapa sajta | Kontakt
Copyright ©2017. ŽivetiSlobodno.com - Sva prava zadržana.

theta terapija   theta prakticari terpija   youtube theta isceljivanje   facebook Theta Srbija