pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Vođene meditacije

Večeri vođene meditacije - Manifestovanja!

Svake srede u Beogradu, od 20h.
Važno: Zbog aktuelne situacije sa COVID-19, meditacije možete pratiti ONLINE. potpuno besplatno. Zapratite Facebook ili Instagram i vidimo se sredom od 20h.

U međuvremenu možete preuzeti kratke vođene meditacije.

Meditacije Manifestovanja (zamene polja) su osmišljene kako bi vam pomogle da se opustite, usmerite svoje misli i nastavite život radosnije. Uvedite sebe u beskonačnost spokoja i idite putem samospoznaje i realizaciije! Ako mislite da ste previše zauzeti da bi meditirali, verovatno niste videli i osetili rezultate meditacije Manifestovanja. Možda očekujete previše od sebe ili se plašite da uđete u proces. Ono što je svrha meditacije je POSTIĆI DOBAR ŽIVOT, a ne napraviti dobru meditaciju.

Ne brinite o ritualnim ili duhovnim aspektima meditacije. Jednostavno povedite sebe ka boljem životu. Uz meditaciju će se nivo stresa umanjivati, sa lakoćom i mirom uma ćete završavati svoje poslove u kraćem roku.

Kada se um utiša i kada se čula opuste, osetićete delove svoga tela i spolja i iznutra, osetićete mir i prisutnost.

Pridružite nam se na večerima vođene meditacije Manifestovanja i otvorite srce za prihvatanje više ljubavi u svoj život. Redovnim prisustvovanjem možete i:

  • istinski osetiti sebe
  • osloboditi se negativnih emocija
  • prepoznati stres i zameniti ga umirujućim mislima
  • postići mentalnu i duhovnu ravnotežu
  • prihvatiti i koristiti se pozitivnim osećajima
  • unaprediti svoje psihičko zdravlje

Najveću blagodet ćete osetiti kada stečeno iskustvo prenesete u svoj svakodnevni život.

Osnova meditacije Manifestovanja je povezivanje sa unutrašnjom i spoljašnjom božanskošću, usmeravajući je u raznim pravcima.

Prisustvovanjem stičete iskustvo, a pruža vam se mogućnost aktivnog učestvovanja u odabiru teme meditacije za naredni termin. Tako možete obraditi svoja "slaba" polja i unaprediti ih, a potom primeniti.

Večeri meditacije Manifestovanja se održavaju svake srede od 19:30h u prostorijama Živeti slobodno, Vasilija Ivanovića 2, Cerak.

Investicija za jedan susret je 300 dinara, mesečno 1200 dinara.

milesa merdanovicVaš prijatelj i vodič na večerima meditacije je Milesa Merdanović,
instruktor tehnike Theta isceljivanja,
DP1, DP2 i
Memento procesor.

ONLINE PRIJAVA ZA VOĐENU MEDITACIJU:

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:

Poklon za Vas!