pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Vođena meditacija

Večeri vođene meditacije u Beogradu

Meditacije Manifestovanja (zamene polja) su osmišljene kako bi vam pomogle da se opustite, usmerite svoje misli i nastavite život radosnije. Uvedite sebe u beskonačnost spokoja i idite putem samospoznaje i realizaciije! Ako mislite da ste previše zauzeti da bi meditirali, verovatno niste videli i osetili rezultate meditacije Manifestovanja. Možda očekujete previše od sebe ili se plašite da uđete u proces. Ono što je svrha meditacije je POSTIĆI DOBAR ŽIVOT, a ne napraviti dobru meditaciju.

Ne brinite o ritualnim ili duhovnim aspektima meditacije. Jednostavno povedite sebe ka boljem životu. Uz meditaciju će se nivo stresa umanjivati, sa lakoćom i mirom uma ćete završavati svoje poslove u kraćem roku.

Kada se um utiša i kada se čula opuste, osetićete delove svoga tela i spolja i iznutra, osetićete mir i prisutnost.

Pridružite nam se na večerima vođene meditacije Manifestovanja i otvorite srce za prihvatanje više ljubavi u svoj život. Redovnim prisustvovanjem možete i:

  • istinski osetiti sebe
  • osloboditi se negativnih emocija
  • prepoznati stres i zameniti ga umirujućim mislima
  • postići mentalnu i duhovnu ravnotežu
  • prihvatiti i koristiti se pozitivnim osećajima
  • unaprediti svoje psihičko zdravlje

Najveću blagodet ćete osetiti kada stečeno iskustvo prenesete u svoj svakodnevni život.

Osnova meditacije Manifestovanja je povezivanje sa unutrašnjom i spoljašnjom božanskošću, usmeravajući je u raznim pravcima.

Prisustvovanjem stičete iskustvo, a pruža vam se mogućnost aktivnog učestvovanja u odabiru teme meditacije za naredni termin. Tako možete obraditi svoja "slaba" polja i unaprediti ih, a potom primeniti.

Večeri meditacije koje su se održavale u Beogradu, sada su dostupne svima, na Facebook grupi Ziveti Slobodno. Pozivam vas da se priključite i pratite meditacije ONLINE - potpuno besplatno. Vidimo se!
Zapratite i neki od ova dva profila i budite u toku sa svime što ja radim:

Instagram Instagram profil @ZivetiSlobodno ili
Facebook Facebook stranicu @ThetaSrbija.

milesa merdanovicVaš prijatelj i vodič na večerima meditacije je Milesa Merdanović,
instruktor tehnike Theta isceljivanja,
DP1, DP2 i
Memento procesor.

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

NOVO: Samo vaša, lična vođena meditacija. Zatražite izradu meditacije u skladu sa vašim potrebama. Izaberite najbolje za sebe! (klik za detaljan opis)

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju