pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

THETA ISCELJIVANJE

  1. Šta je theta isceljivanje?
  2. Osnivanje - Vajana Stajbal
  3. Kako mi Theta isceljivanje može pomoći?
  4. Kako izgleda Theta tretman i koliko traje?
  5. Kako da se pripremite za Theta tretman?
  6. Individualni razgovor - Konsultacije

 


Šta je Theta isceljivanje

U Theta Healing® tehnici se koriste theta moždani talasi niske frekvencije karakteristični za prvu fazu sna. O theta moždanim talasima može se govoriti kao o podsvesti. Oni vladaju delom našeg uma koji je smešten između svesnog i nesvesnog. Ovo stanje dopušta da se deluje ispod nivoa svesnog uma. Ovi talasi sadrže uspomene i osećaje, a takođe vladaju i našim stavovima, verovanjima i našim ponašanjem. U theta stanju možemo komunicirati i raditi sa Najvišom Svesti ili Bogom i trenutno promeniti stvarnost u bilo kom segmentu života - mentalnom, emocionalnom, duhovnom i fizičkom. Svako ko prihvata postojanje Stvaralačke energije, Više inteligencije ili Boga, može naučiti i koristiti ovu metodu bez obzira na starosno doba, pol, boju kože, veru ili religiju.
U Theta isceljivanju radimo na četiri nivoa: Osnovnom nivou, Genetskom nivou, Istorijskom nivou i Nivou duše. Osnovni nivo obuhvata sve ono što su nas učili u ovom životu, verovanja koja smo prihvatili još od detinjstva i koja su postala deo nas. Genetski nivo sadrži verovanja koja smo nasledili od svojih predaka. U Istorijski nivo spadaju duboke genetske uspomene, sećanja koja datiraju još iz prošlih života ili iz kolektivne svesti čovečanstva, dok Nivo duše obuhvata sve ono što mi jesmo.

"Budući da je tehnika Theta isceljivanja podučavana i zasnovana na Božanskoj bezuslovnoj ljubavi, vi ćete se osećati ugodno i smireno dok je budete učili i iskusili je na sebi. Nakon što je naučite, shvatićete da svako ima intuitivne sposobnosti koje mogu dovesti do spontanog fizičkog i emocionalnog isceljenja. Pomoći ćete sebi kao i svojim prijateljima i porodici koristeći ovaj izvanredan proces." - Vajana

[na vrh]

Vajana Stajbal - Osnivač

vajana, goran, milesaTheta isceljivanje (Theta Healing® Technique) je model energetskog isceljivanja koji je primila i razvila Vajana Stajbal (Vianna Stibal). Rođena sa intuitivnim sposobnostima, uspešno ih je razvijala, prvo kroz Orian tehniku koja je prerasla u Theta isceljivanje. 1995.godine joj je dijagnostikovan ozbiljan problem u desnoj nozi, rak butne kosti. Uspešno isceljujući druge ljude, odlučila je da to primeni i na sebi. I delovalo je! Desna noga koja je postala kraća od leve, vratila se tenutno na normalnu veličinu, bol je nestao i noga se iscelila. Ona je danas zdrava, baka, slikarka, pisac i uspešno podučava ljude i održava seminare po čitavom svetu. Za više informacija o Vajani i seminarima koje podučava, pogledajte ovde www.thetahealing.com

[na vrh]

Kako mi Theta isceljivanje može pomoći?

Ako u Vašem životu postoje područja u kojima se suočavate sa teškoćama, blokadama, emocionalnim ili fizičkim bolom, strahovima i slično, Theta isceljivanje vam može pomoći da se toga oslobodite, da postanete ono što zaista želite i da živite život kakav želite.

Ako prolazite kroz teško razdoblje u životu, kroz važne promene (gubitak ili promena posla, prekid ljubavne veze, razvod, rođenje deteta, gubitak bliske osobe, preseljenje, odlazak u penziju i sl.), što u vama stvara snažne emocionalne reakcije (bile one vidljive na vama ili ne), koje vas izbacuju iz ravnoteže, primenom Theta tehnike, možete ponovo naći svoj mir, doći u stanje unutrašnje ravnoteže u novonastalim okolnostima.

Uviđate da vam se ponavljaju neželjeni obrasci ponašanja u odnosima koje imate sa svojim partnerom, detetom, roditeljima, prijateljima, kolegama, nadređenima na poslu, a niste u stanju da ih sami promenite. Otkrivanjem i osvešćivanjem temeljnih uzroka, poput verovanja "Drugi me koriste", "Ja sam nevoljen, odbačen", "Moram se boriti kako bi me drugi prihvatili", postajete sposobni da kreirate bolje i kvalitetnije odnose i da promenite odnose kojima niste zadovoljni. Rad na verovanjima nam omogućava direktan pristup podsvesnom umu gde ih trenutno menjamo. To se odmah odražava na sklad i harmoniju na poslu i u porodici ili kroz privlačenje novih ljudi u svoj život sa kojima stvarate čistije i iskrenije odnose. Metoda kojom se koristimo kako bismo utvrdili takva verovanja jeste mišićno testiranje, a promena verovanja se događa u trenutku.

U nekim situacijama preplave vas osećaji ljutnje, zameranja, besa, ogorčenosti, nemoći, slabosti i koliko god da se trudite da ih držite pod kontrolom ili da se oslobodite njihovog uticaja, ipak ne uspevate. Radom na osećajima, koji je drugi važan deo Theta isceljivanja, otkrivamo poreklo tih osećaja, rešavamo situaciju i događaj gde su se ti osećaji prvi put pojavili i brzo i lako učimo osobu novim osećajima: šta to znači osećati se voljenom, poštovanom, paženom i mnogim drugim osećajima koje osoba možda ranije nikada nije iskusila.

Ako osećate strah koji vas blokira u svakodnevnom životu (strah od neuspeha, javnog nastupa, samoće, letenja, siromaštva...), otkrivanjem temeljnog uzroka strah će nestati. Kad otpustite strah možete da kreirate svoj svakodnevni život sa osećajem unutrašnje slobode, bez osećaja ograničenja i nemoći. Možda ćete po prvi put iskusiti istinski osećaj slobode.

Na fizičkom nivou, primenjujući rad na verovanjima i osećajima, mnoge bolesti, uzroci bolesti, kao i simptomi, mogu se ublažiti ili sasvim nestati.

Mi sami kreiramo sve što nam se događa u životu!

[na vrh]

Kako izgleda Theta tretman i koliko traje?

theta isceljivanjeTheta tretman je individualan i odvija se kroz razgovor između Vas i theta praktičara koji vam pomaže da osvestite svoja najdublja uverenja i verovanja, osećaje, blokade, obrasce ponašanja koji vam uzrokuju probleme ili vas sputavaju u ostvarivanju ciljeva. Kada ih jednom osvestite, praktičar će vam pomoći da ih lako, jednostavno i brzo otpustite i da ih zamenite onim spoznajama i osećajima koji su vam potrebni da biste bili celoviti, zadovoljni, zdravi, uspešni...

Tokom tretmana ste budni i svesni, ne ulazite u hipnozu ili neko drugo stanje izmenjene svesti. Theta tretman je vrlo ugodan i većina klijenata ga doživljava kao opuštajući i oslobađajući proces. Prilikom otpuštanja dubokih trauma, ponekad na površinu isplivaju s tim povezani osećaji i strahovi tako da i klijent oseća na koji način se odvijaju promene tokom samog tretmana kroz oslobađanje ograničavajućih emocija i iskustava uskladištenih u našem telu. Nakon tretmana osoba se oseća rasterećeno, opušteno i smireno.
Tretman traje 1-2 sata.

Na prvom tretmanu theta praktičar će vas upoznati sa osnovnim informacijama, kako o Theta isceljivanju, tako i o samom tretmanu i odgovoriće na sva vaša eventualna pitanja.

[na vrh]

Kako da se pripremite za theta tretman?

Da biste pristupili individualnom theta tretmanu, nema nikakvih uslova niti ograničenja u vidu pola, religije, obrazovanja, starosti i sl. Dovoljno je da želite da rešite problem koji vas muči i da ste spremni na promene. Ukoliko postoji ordinirajuća terapija, informišite o tome svog praktičara. Ako niste u mogućnosti fizički doći na tretman, moguće je raditi i na daljinu, putem Skype-a, Viber-a ili telefona.

[na vrh]

Individualni razgovor - Konsultacije

Ukoliko vam ove informacije nisu dovoljne, možete mi pisati ili me kontaktirati na broj telefona 060 70 70 167 i zakazati konsultacije (Beograd, Srbija).

[na vrh]

 

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju