pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Radionica "Moj odnos sa novcem"

Duhovno-energetska radionica:
MOJ ODNOS SA NOVCEM

Da li zatičete sebe kako brinete o novcu: da li će ga biti dovoljno, kada će računi, ljuti ste što se niste više potrudili da štedite?

Da li pričate sa drugima o nedostatku novca i kako vam promiče kroz prste. Da nikako ne uspevate da ga zadržite, a svojski se trudite?

Osećate li novac kao da vam je neprijatelj i da kontroliše i vas i vaš život?

Do kraja, da li bi vam život bio lakši ili bar mozak, kada ne bi bilo novca?

A onda izbegavanje, poricanje - izbegavamo misli o novcu i nadamo se da će problem nestati.

Ovo su sve varijacije strahova u vezi sa novcem.

  • Možemo li da delujemo na ova stanja i promenimo ih?
  • Možemo li da imamo uravnotežen odnos sa novcem?
  • Želite li da vam je novac prijatelj?

Što postajete bliži sa novcem, on će vam više pristizati!

  • A koje su to blokade razvoja odnosa sa novcem?

Učestvovanjem u predloženim vežbama ćete osvestiti obrasce i verovanja, steći uvide svojih emotivnih stanja vezanih za temu novca.

U theta vođenoj meditaciji ćete moći da otpustite sve osvešćene obrasce, emocije, verovanja, energetski se očistiti i pripremiti se za pristizanje obilja.

Prisustvovanje NE zahteva prethodno poznavanje tehnika ili metoda rada na sebi. Želja, volja ili potreba da nešto promenite je dovoljna.

Duhovno-energetska radionica: MOJ ODNOS SA NOVCEM je osmišljena u cilju ličnog unapređenja i razvoja od strane sertifikovanog instruktora tehnike Theta isceljivanja, DP1, DP2 i Memento procesora Milese Merdanović.

  • Radionica traje: od 18h do 21h
  • Mesto: mesta održavanja predstojećih radionica: Najave događaja.
  • Prijave: Za događaje koji se održavaju u Srbiji, prijavu popuniti najkasnije 4 dana pre početka. Za događaje u inostranstvu 10 dana ranije, zbog blagovremene organizacije. Popunite online prijavu ili me kontaktirajte putem email-a ili telefonom.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Utisci sa duhovno-energetske radionice MOJ ODNOS SA NOVCEM:

Sa radošću primam i prihvatam nova učenja! Hvala Milesi na nesebičnosti, sposobnosti i strpljenju da nam prenese znanje – sa njom je sve lako!

Tatjana

 

 

Savršenstvo. Svaka tvoja riječ čini čuda. Hvala ti!

Bojana Šuko

 

 

Nešto najbolje što sam uradila za sebe i za druge!

Višnja

 

 

Čarobno! Hvala ti što nas vodiš kroz promene lagano, uz puno ljubavi, posvećenosti i razumjevanja za naše različitosti.

Ksenija Đukanović

 

 

Draga učiteljice, učenje sa tobom je jedan predivan put! Srećna sam što su nam se putevi ukrstili. Radionica je otvorila potpuno nove vidike i poglede na mene samu, sopstvene kvalitete i blokade. Hvala ti.

Vesna

 

 

Iako sam ThetaHealing praktičar već pune dvije godine, Milesa sa svojim radionicama uvjek nešto novo "izvuče" iz nas.
Moj put sa njom i njenom ljubavlju i privrženošću svom učiteljskom poslu kroz Theta tehniku postao je sve lakši i lakši. Ali, ovo je zaista bila trenutna manifestacija.
Naime, na radionici "Moj odnos sa novcem", sa ljubavlju i radošću sam došla (prešla 100km u jednom pravcu), i da naučim nešto novo i da vidim učiteljicu i ostale koleginice i da im od srca poklonim moj prvjenac, moju zbirku poezija za dušu "Božija kraljica".
Radionica je krenula a jedna djevojka je kasnila. Ja pomislih : "Na pauzu ću joj pokloniti zbirku, da sada ne remetim mir i rad radionice". U tom trenutku, kroz pomoć i sugestije Milese osvjestim da su za mene novac i nemir isto. Osvijestim čak i trenutak u djetinstvu kako i zašto sam prihvatila to uvjerenje. Razriješim to i posle par minuta (pošto sam završila sa vježbom) odlučim da pristigloj koleginici napišem posvetu i poklonim joj zbirku.
U tom momentu djevojka prima zbirku i želi da mi da novac.
"Ma ne treba" kažem ja "poklanjam ti je". "Ne, ne" kaže ona "da te krene, dozvoli mi da ti je platim". Ja pristajem i dalje nesvjesna što se desilo.
Mir i blagostanje su odisali salom. I u tom trenutku shvatim!
Pa eto mi MIR I NOVAC!!! U miru mi stigao novac. Trenutna manifestacija!

Zaista, sa Milesom, ne da su čuda moguća, nego i ne prestaju da se događaju!

I dok čitate ovo moje iskustvo, vjerujem da ćete osvijestiti neke vaše blokade. A kada ih osvijestite, razriješenje dolazi sa lakoćom i ljubavlju uz ThetaHealing tehniku!

I ovom prilikom želim javno da se zahvalim Milesi na na njenoj ljubavi, razumjevanju i privrženosti prema svima nama, a i takođe cijeloj ekipi koja već dvije godine i dan danas skupa raste i napreduje.

S ljubavlju i zahvalnošću.


Lidija Rajterić

ThetaHealing & NLP Practitioner, Poetry writer

 

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju