pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Radionica "Moj odnos sa novcem"

Duhovno-energetska radionica:
MOJ ODNOS SA NOVCEM

Da li zatičete sebe kako brinete o novcu: da li će ga biti dovoljno, kada će računi, ljuti ste što se niste više potrudili da štedite?

Da li pričate sa drugima o nedostatku novca i kako vam promiče kroz prste. Da nikako ne uspevate da ga zadržite, a svojski se trudite?

Osećate li novac kao da vam je neprijatelj i da kontroliše i vas i vaš život?

Do kraja, da li bi vam život bio lakši ili bar mozak, kada ne bi bilo novca?

A onda izbegavanje, poricanje - izbegavamo misli o novcu i nadamo se da će problem nestati.

Ovo su sve varijacije strahova u vezi sa novcem.

  • Možemo li da delujemo na ova stanja i promenimo ih?
  • Možemo li da imamo uravnotežen odnos sa novcem?
  • Želite li da vam je novac prijatelj?

Što postajete bliži sa novcem, on će vam više pristizati!

  • A koje su to blokade razvoja odnosa sa novcem?

Učestvovanjem u predloženim vežbama ćete osvestiti obrasce i verovanja, steći uvide svojih emotivnih stanja vezanih za temu novca.

U theta vođenoj meditaciji ćete moći da otpustite sve osvešćene obrasce, emocije, verovanja, energetski se očistiti i pripremiti se za pristizanje obilja.

Prisustvovanje NE zahteva prethodno poznavanje tehnika ili metoda rada na sebi. Želja, volja ili potreba da nešto promenite je dovoljna.

Duhovno-energetska radionica: MOJ ODNOS SA NOVCEM je osmišljena u cilju ličnog unapređenja i razvoja od strane sertifikovanog instruktora tehnike Theta isceljivanja, DP1, DP2 i Memento procesora Milese Merdanović.

  • Radionica traje: od 18h do 21h
  • Mesto: mesta održavanja predstojećih radionica: Najave događaja.
  • Prijave: Za događaje koji se održavaju u Srbiji, prijavu popuniti najkasnije 4 dana pre početka. Za događaje u inostranstvu 10 dana ranije, zbog blagovremene organizacije. Popunite online prijavu ili me kontaktirajte putem email-a ili telefonom.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Utisci sa duhovno-energetske radionice MOJ ODNOS SA NOVCEM:

Sa radošću primam i prihvatam nova učenja! Hvala Milesi na nesebičnosti, sposobnosti i strpljenju da nam prenese znanje – sa njom je sve lako!

Tatjana

 

 

Savršenstvo. Svaka tvoja riječ čini čuda. Hvala ti!

Bojana Šuko

 

 

Nešto najbolje što sam uradila za sebe i za druge!

Višnja

 

 

Čarobno! Hvala ti što nas vodiš kroz promene lagano, uz puno ljubavi, posvećenosti i razumjevanja za naše različitosti.

Ksenija Đukanović

 

 

Draga učiteljice, učenje sa tobom je jedan predivan put! Srećna sam što su nam se putevi ukrstili. Radionica je otvorila potpuno nove vidike i poglede na mene samu, sopstvene kvalitete i blokade. Hvala ti.

Vesna

 

 

Iako sam ThetaHealing praktičar već pune dvije godine, Milesa sa svojim radionicama uvjek nešto novo "izvuče" iz nas.
Moj put sa njom i njenom ljubavlju i privrženošću svom učiteljskom poslu kroz Theta tehniku postao je sve lakši i lakši. Ali, ovo je zaista bila trenutna manifestacija.
Naime, na radionici "Moj odnos sa novcem", sa ljubavlju i radošću sam došla (prešla 100km u jednom pravcu), i da naučim nešto novo i da vidim učiteljicu i ostale koleginice i da im od srca poklonim moj prvjenac, moju zbirku poezija za dušu "Božija kraljica".
Radionica je krenula a jedna djevojka je kasnila. Ja pomislih : "Na pauzu ću joj pokloniti zbirku, da sada ne remetim mir i rad radionice". U tom trenutku, kroz pomoć i sugestije Milese osvjestim da su za mene novac i nemir isto. Osvijestim čak i trenutak u djetinstvu kako i zašto sam prihvatila to uvjerenje. Razriješim to i posle par minuta (pošto sam završila sa vježbom) odlučim da pristigloj koleginici napišem posvetu i poklonim joj zbirku.
U tom momentu djevojka prima zbirku i želi da mi da novac.
"Ma ne treba" kažem ja "poklanjam ti je". "Ne, ne" kaže ona "da te krene, dozvoli mi da ti je platim". Ja pristajem i dalje nesvjesna što se desilo.
Mir i blagostanje su odisali salom. I u tom trenutku shvatim!
Pa eto mi MIR I NOVAC!!! U miru mi stigao novac. Trenutna manifestacija!

Zaista, sa Milesom, ne da su čuda moguća, nego i ne prestaju da se događaju!

I dok čitate ovo moje iskustvo, vjerujem da ćete osvijestiti neke vaše blokade. A kada ih osvijestite, razriješenje dolazi sa lakoćom i ljubavlju uz ThetaHealing tehniku!

I ovom prilikom želim javno da se zahvalim Milesi na na njenoj ljubavi, razumjevanju i privrženosti prema svima nama, a i takođe cijeloj ekipi koja već dvije godine i dan danas skupa raste i napreduje.

S ljubavlju i zahvalnošću.


Lidija Rajterić

ThetaHealing & NLP Practitioner, Poetry writer

 

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju