pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Kopaj Dublje Theta kurs

ThetaHealing® tehnika na fenomenalan način dolazi do porekla naših problema jer praktičare uči tehnici “kopanja”.

Ovakvim pristupom je omogućeno otkrivanje dubokih, podsvesnih misli i uverenja koja vas blokiraju. ThetaHealing tehnika tada koristi bezuslovnu ljubav i Rad na verovanjima i osećajima kako bi ovo promenila

Seminar Kopaj dublje je dvodnevni kurs osmišljen kako bi se svi theta praktičari osposobili za korišćenje ove bitne tehnike kopanja. Pruža vam čvrsto uzemljenje i savete koji su vam potrebni. Sigurnost u kopanju kako biste pronašli ključna verovanja. Ukoliko ne pronađete temeljna verovanja problema, nećete znati koja da menjate. To znači i da promene koje napravite mogu biti samo privremene, a neočišćena negativna verovanja barijera isceljenju.

Ovaj seminar će vam omogućiti da pomognete sebi i svojim klijentima da razumeju svoja ponašanja i živote. Steći ćete zanje i iskustvo da oslobodite i otkrijete skrivena verovanja po kojima ste delovali i radili do tada. Uz vođstvo instruktora, imaćete dovoljno vremena da praktikujete tehniku kopanja.

Seminar uključuje: Kopaj dublje materijal za praktičare. Po završetku seminara dobijate internacionalni sertifikati THInK-a (ThetaHealing Institute of Knowledge).

Preduslov: Osnovni DNK seminar i Napredni DNK seminar

Dostupno online pohađanje - kontaktirajte me za više informacija.

  • Seminar traje dva dana: od 930 do 1700.
  • Mesto: mesta održavanja predstojećih seminara: Najave događaja.
  • Prijave: Za događaje koji se održavaju u Srbiji, prijavu popuniti najkasnije 4 dana pre početka. Za događaje u inostranstvu 10 dana ranije. Popunite online prijavu ili me kontaktirajte putem email-a ili telefonom.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju