pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Kopaj Dublje Theta kurs

ThetaHealing® tehnika na fenomenalan način dolazi do porekla naših problema jer praktičare uči tehnici “kopanja”.

Ovakvim pristupom je omogućeno otkrivanje dubokih, podsvesnih misli i uverenja koja vas blokiraju. ThetaHealing tehnika tada koristi bezuslovnu ljubav i Rad na verovanjima i osećajima kako bi ovo promenila

Seminar Kopaj dublje je dvodnevni kurs osmišljen kako bi se svi theta praktičari osposobili za korišćenje ove bitne tehnike kopanja. Pruža vam čvrsto uzemljenje i savete koji su vam potrebni. Sigurnost u kopanju kako biste pronašli ključna verovanja. Ukoliko ne pronađete temeljna verovanja problema, nećete znati koja da menjate. To znači i da promene koje napravite mogu biti samo privremene, a neočišćena negativna verovanja barijera isceljenju.

Ovaj seminar će vam omogućiti da pomognete sebi i svojim klijentima da razumeju svoja ponašanja i živote. Steći ćete zanje i iskustvo da oslobodite i otkrijete skrivena verovanja po kojima ste delovali i radili do tada. Uz vođstvo instruktora, imaćete dovoljno vremena da praktikujete tehniku kopanja.

Seminar uključuje: Kopaj dublje materijal za praktičare. Po završetku seminara dobijate internacionalni sertifikati THInK-a (ThetaHealing Institute of Knowledge).

Preduslov: Osnovni DNK seminar i Napredni DNK seminar

Dostupno online pohađanje - kontaktirajte me za više informacija.

  • Seminar traje dva dana: od 930 do 1700.
  • Mesto: mesta održavanja predstojećih seminara: Najave događaja.
  • Prijave: Za događaje koji se održavaju u Srbiji, prijavu popuniti najkasnije 4 dana pre početka. Za događaje u inostranstvu 10 dana ranije. Popunite online prijavu ili me kontaktirajte putem email-a ili telefonom.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju