pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Online vođene meditacije

Časovi meditacije - ONLINE Program

Pridružite se online vođenim meditacijama iz udobnosti vašeg doma, uz vođstvo iskusnog učitelja, svake srede od 20h preko zoom aplikacije. Program je osmišljen kao svojevrstan tečaj, odnosno kurs, a možemo ga nazvati i mala škola koju čine časovi za učenje i primenu tehnika meditacije. Pored niza radionica koje su vam dostupne na našem sajtu, online vođene meditacije su pogodne kako za početnike tako i za one iskusnije koji već primenjuju neke vrste meditacija za opuštanje, dobro raspoloženje, spavanje, izobilje, novac, isceljenje...

Zašto su online vođene meditacije dobar izbor

Danas postoji veliki broj snimljenih meditacija dostupnih preko YouTube i drugih platformi. One polaze od uopštenih pretpostavki i kolektivnih verovanja vezanih za temu kojom se bave. Za konkretne rezultate pri razrešavanju određenih problema, potreban je personalizovan pristup koji vam omogućava dublji rad na podsvesti. Časovi koji držim svake srede nisu unapred snimljeni materijal već meditacije kroz koje vas uživo vodim. Na ovaj način stičete bolje uviđaje i lako stižete do cilja. Online meditacija vam pruža mogućnost direktne komunikacije sa mnom, kao vašim učiteljem i vodičem.

Pridružite se večerima vođene meditacije svake srede od 20h preko Zoom aplikacije i otvorite srce za prihvatanje više ljubavi u svoj život.
Članarina za ceo mesec je 2.500 dinara.

ONLINE PRIJAVA ZA VOĐENE MEDITACIJE:

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Mislite da ste previše zauzeti i da nemate vremena da odvojite jedan sat nedeljno za sebe? Verovatno niste videli i osetili rezultate redovnog meditiranja. Večeri vođene meditacije su osmišljene kako bi vam pomogle da se opustite, usmerite svoje misli i nastavite život radosnije. Uvedite sebe u beskonačnost spokoja i idite putem samospoznaje i realizaciije!

Najveću blagodet ćete osetiti kada stečeno iskustvo prenesete u svoj svakodnevni život.

Redovnim prisustvovanjem ćete:

  • postići mentalnu i duhovnu ravnotežu
  • prepoznati stres i zameniti ga umirujućim mislima
  • osloboditi se negativnih emocija
  • unaprediti svoje psihičko zdravlje
  • istinski osetiti sebe

Ne brinite o ritualnim ili duhovnim aspektima meditacije. Jednostavno povedite sebe ka boljem životu. Uz meditaciju će se nivo stresa umanjivati, sa lakoćom i mirom uma ćete završavati svoje poslove u kraćem roku.

Kada se um utiša i kada se čula opuste, osetićete delove svoga tela i spolja i iznutra, osetićete mir i prisutnost.

Kroz ovakav način rada stičete iskustvo, a pruža vam se mogućnost aktivnog učestvovanja u odabiru teme meditacije za naredni termin. Tako možete obraditi svoja "slaba" polja i unaprediti ih, a potom primeniti.

milesa merdanovicVaš prijatelj i vodič na večerima meditacije je Milesa Merdanović,
instruktor tehnike Theta isceljivanja,
DP1, DP2 i
Memento procesor.

Uvek dostupna za vas: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Pročitajte još: Theta meditacija - kako i zašto

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju