pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Radionica "Partnerski odnosi"

Duhovno-energetska radionica:
PARTNERSKI ODNOSI

Radionica je namenjena svim osobama koje žele da se ostvare u partnerskim odnosima ili poboljšaju svoj sadašnji odnos.

Nije potrebno predhodno iskustvo u radu sa energijama, a ako ga imate, dobro će doći.

  Šta vas očekuje?

  • Razrešavaćete emotivni naboj iz dosadašnjih odnosa. Pozabavićemo se odnosima sa roditeljima i odnosima među njima, prošlih partnera i sadašnje veze. Radićete na svojim stanjima, uverenjima ili ubeđenjima kako bi otvorili prostor i prizvali svoju srodnu dušu ili poboljšali kvalitet sadašnje veze i braka.
  • Energetski ćete se odvezati od bivših partnera kao i neželjenih iskustava sa njima.
  • Fragmente duše, koji energetski predstavljaju delove nas samih, vratićete nazad sebi i postati celoviti i spremni za željenu vezu.
  • Stvaraćete zdravu podlogu za izgradnju odnosa ponajpre sa sobom, a onda i sa drugima.
  • Definisaćete svoj idealni partnerski odnos i u theta vođenoj meditaciji odašiljati poziv svojoj srodnoj duši.

Poklon svim učesnicima je manifestovanje obilja u theta meditaciji.

Duhovno-energetska radionica: PARTNERSKI ODNOSI je osmišljena u cilju ličnog unapređenja i razvoja od strane sertifikovanog instruktora tehnike Theta isceljivanja, DP1, DP2 i Memento procesora Milese Merdanović.

  • Radionica traje: od 17h do 20h
  • Mesto: mesta održavanja predstojećih radionica: Najave događaja.
  • Prijave: Za događaje koji se održavaju u Srbiji, prijavu popuniti najkasnije 4 dana pre početka. Za događaje u inostranstvu 10 dana ranije, zbog blagovremene organizacije. Popunite online prijavu ili me kontaktirajte putem email-a ili telefonom.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Iskustva polaznika duhovno-energetske radionice "Partnerski odnosi":

Čarobna, fenomenalna - prve reči kojima opisujem radionicu, našu najmiliju Učiteljicu i drugare sa kojima sa podelila ovo iskustvo! Osećaj ljubavi, radosti, opuštenosti, oslobođenja, lakoće, uživanja, zadovoljstva, samopouzdanja, podržanosti, celovitosti... Sve ovo i još mnogo više nakon otpuštanja starih, preuzetih i nasleđenih verovanja, osećaja i zabrana mojih roditelja, prabake, pretkinja i predaka - neverovatno je šta se sve tu skrilo...
I upravo sve to dobro skriveno, to me je kočilo i sputavalo da se u potpunosti pustim i prepustim, da se ostvarim u ljubavi i partnerskom odnosu.

Apsolutni 'must do' i preporuka od srca svakome, bilo da je trenutno single ili već u vezi/braku.

Ivana

 

 

Na radionicu Partnerski odnosi sam se prijavila iz znatiželje, a bogami i želje, da se moja emotivna situacija poboljša. Samostalni rad na radionici je bio upotpunjen pričom i pitanjima učesnika koja (magično 😊) otvaraju nove uvide i u vlastitu problematiku i uticu da se dođe do srži problema. Atmosfera na radionici je bila izuzetno vesela, prijatna i što je najvažnije, podržavajuća. Tokom vođenih meditacija sam osjećala kako se svi zaostali grčevi koje imam otapaju, tako da sam na kraju radionice bila izuzetno opuštena i lagana kao da mogu da letim 😊 Hvala od srca na svemu 💗

Najtoplija preporuka za Milesu i sve njene radionice i obuke. Šta god da vas privuče i šta god izaberete, nećete pogriješiti, jer je Milesa odličan predavač i praktičar koja uvijek tačno zna šta vam treba 😤 💗 😤

V.B.

 

 

Jako dobra Radionica koja mi je donela duboke uvide u uverenja kojima sam (odavno) bila uslovljena i koja je donela i razrešenja tih uverenja. Tokom Radionice mogla sam jasno videti i pratiti put i tok celog procesa. Krenulo je sa mnoštvom različitih osećanja koja su proizlazila iz programa koji su se “otkrivali” tokom rada, a onda se, na kraju radionice, sve raščistilo i ostala je “samo” jasnoća 😊.
I zahvalnost Milesi, naravno. ❤️ ❤️ ❤️

Slobodanka

 

 

Podstiče razmišljanje. Veoma pozitivni utisci, osećaj rasterećenosti, pozitivan stav i vera u lepotu življenja. Usmeravanje pažnje na lepo, veselo, daje osećaj sigurnosti u život.

Irena Isaković

 

 

Hvala puno na ovoj radionici. Mislim da će mi jako pomoći u životu. Dosta toga smo prošli, rasčistili i osvestili za vreme ove radionice. Završavam sa osmehom, što znači da je bilo uspešno :)
Puno hvala i radujem se sledećem viđenju!.

Vesna

 

 

Radionica je krajnje korisna, divna i sa lakoćom i uživanjem se pređe tematika. Zahvalnost divnoj Milesi kao i ThetaHealing tehnici.

M.K.

 

 

Po prvi put sam na ovakvoj radionici i svima koji se razmišljaju „vrijedi li“ ili koje je pomalo sramota, osjećaju se rezervisano, preporučila bih svim srcem da probaju. Jednom kad se opuste i upuste, najmanje što može da im se dogodi je da se osjećaju fantastično po završetku. A postoji i ozbiljna „opasnost“ da im se manifestuju u realnost najluđi, najpozitivniji snovi koje, ne samo da imaju, već ih je sramota bilo da svjesno požele. Hvala vam, bilo mi je zadovoljstvo. Hvala unaprijed za sve što sam manifestovala. Promijenili ste mi život zauvijek.

J.M.

 

 

Radionica je fenomenalna, dosta stvari sam spoznala. Tvoj način govora, uvođenja u cijelu priču je bio nevjerovatno dobar, prijatan, osjećala sam se kao da radim 1 na 1. Hvala ti što si mi pomogla da svoje želje manifestujem, jer sam sada više nego ikada sigurna da ovo stvarno postoji.

M.Ž.

 

 

Moj utisak sa ove radionice je zaista prelijep. Nijesam mogla da zamislim da ću moći da letim tako visoko i da osjetim tako ispunjenom i radosnom. Hvala!

Snežana Jovanović

 

 

Savršenstvo! Čista ljubav!

Bojana Šuko

 

 

Ova radionica je nešto najbožanstvenije i najdivnije što se može doživjeti. Daje osjećaj sreće i zadovoljstva, lakoću postojanja i stvaranja svega što želimo.

Tatjana Banašević

 

 

Riječi prave ne postoje kojima bi se mogao opisati osjećaj i doživljaj na radionicama koje držiš. Milesa, od srca ti hvala što si mi promijenila život svojom plemenitošću i moćnom theta tehnikom, da sada sa lakoćom i radošću hodam po zvijezdama. S ljubavlju...

Lidija Rajterić, Kotor

 

 

Kolika promjena energije s početka i na kraju radionice. Hvala što sam dublje i jače spoznala osjećaje kojih sam svjesna bila, ali koje sam stavljala u drugi plan. Srećna sam što sam spoznala dublji, jači, kvalitetniji odnos sa sobom i spoznajom svih loših osjećaja koje sam imala. Veliko hvala što sam manifestaciju svog života i partnera toliko duboko osjetila i sa sigurnošću već sada manifestovala.

J.Ž.

 

 

Divno iskustvo i druženje!

Irena

 

 

Divni ste, učiteljice. Djelujete jako inspirativno i smirujuće istovremeno. Hvala vam na toplini i energiji kojom ste nas vodili.

G

 

 

Radionica je bila fantastična, sa vrlo značajnim razmatranjem odnosa u svakom pogledu, bilo da se radi o odnosu sa porodicom, prijateljima ili patnerima. Milesin glas, kao i uvijek melodičan i pun povjerenja. Uliva povjerenje i poveo me je do najdubljih djelova mene.

V.S.

 

 

Različite i neočekivane emocije tokom ove radionice. Posle otpuštenih emocija osjećam se dobro i smireno. Sada me nosi utisak da će mi dobre stvari doći, koje odavno želim. Hvala na pomoći.

Andrijana

 

 

Cjelovito i sveobuhvatno iskustvo, sa radošću iščekujem nove radionice i dalje usavršavanje u tehnici Theta iscjeljivanja. Zahvalna sa ti Milesa, na posvećenosti, ljubavi i pažnji koju si mi poklonila od prvog momenta našeg poznanstva. Volim te i želim ti obilje svakog osjećaja koji si ti meni podarila. S ljubavlju...

Ksenija Đukanović

 

 

Utisci su sjajni! Pozitivno su djelovali na mene i pomogli da sagledam neke stvari mnogo bolje i da mijenjam ono što mi ne odgovara i da se oslobodim svega negativnog i hvala vam na tome.

P. Nina

 

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju