pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Theta Healing® Tretmani

Šta je Theta tretman

Theta tretman podrazumeva razgovor između vas i Theta healing® praktičara. Kroz razgovor o tome šta vi želite da promenite u svom životu, dolazi do osvešćivanja dubokih uverenja, osećaja, blokada, često trauma, strahova. Sputanost u ostvarenju ciljeva ili problemi sa kojima se suočavate su često rezultat obrazaca ponašanja, verovanja koje smo usvojili i koji se nalaze duboko u podsvesti. Ta iskustva stvorila su niz osećaja i verovanja koja nam služe kao štit od ljudi i iskustava, ali i štit prema ljudima ili okolnostima koji nam ne predstavljaju stvarnu opasnost. Kada se jednom osveste, verovanja, blokade se lako, jednostavno i brzo otpuštaju uz pomoć praktičara i menjaju spoznajama i osećajima koji su vam potrebni kako bi ste bili zadovoljni, zdravi, kompletni, uspešni.

Tokom tretmana ste budni i svesni, većina klijenata ga doživljava kao opuštajući i oslobađajući proces. Tretman traje do sat i po.

Na prvom tretmanu theta praktičar će vas upoznati sa osnovnim informacijama, kako o Theta isceljivanju, tako i o samom tretmanu i odgovoriće na sva vaša eventualna pitanja. Za više detalja, pogledajte odgovore na najčešće postavljana pitanja o Theta Isceljivanju.

Nema nikakvih uslova niti ograničenja kako biste pristupili theta tretmanu. Postupci Theta isceljivanja nisu ograničeni za starosno doba, pol, religiju, obrazovanje. Dovoljno je da ste odlučili i želite da rešite poteškoću ili problem koji vas muči. Ukoliko niste u mogućnosti fizički doći na tretman, moguće je raditi na daljinu, putem Skype-a, Viber-a ili telefona.

Naš savet je da, pre nego što se odlučite za terapeuta koji će raditi sa vama, prikupite informacije o njegovom radu i čujete iskustva drugih. Upoznajte svog ThetaHealing® praktičara. To je osoba koja je uvek tu za vas i koja aktivno učestvuje u vašem napretku.

Budite sigurni da ste izabrali najbolje za sebe!
Ukoliko ste još uvek neodlučni, pre zakazivanja Theta tretmana, možete se pridružiti vođenim meditacijama koje vodim svake srede u prostorijama Živeti Slobodno, u Beogradu. Dođite da se upoznamo i dozvolite sebi mogućnost izbora!

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju