pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Theta Healing® Tretmani

Šta je Theta tretman

Theta tretman podrazumeva razgovor između vas i Theta healing® praktičara. Kroz razgovor o tome šta vi želite da promenite u svom životu, dolazi do osvešćivanja dubokih uverenja, osećaja, blokada, često trauma, strahova. Sputanost u ostvarenju ciljeva ili problemi sa kojima se suočavate su često rezultat obrazaca ponašanja, verovanja koje smo usvojili i koji se nalaze duboko u podsvesti. Ta iskustva stvorila su niz osećaja i verovanja koja nam služe kao štit od ljudi i iskustava, ali i štit prema ljudima ili okolnostima koji nam ne predstavljaju stvarnu opasnost. Kada se jednom osveste, verovanja, blokade se lako, jednostavno i brzo otpuštaju uz pomoć praktičara i menjaju spoznajama i osećajima koji su vam potrebni kako bi ste bili zadovoljni, zdravi, kompletni, uspešni.

Tokom tretmana ste budni i svesni, većina klijenata ga doživljava kao opuštajući i oslobađajući proces. Tretman traje do sat i po.

Na prvom tretmanu theta praktičar će vas upoznati sa osnovnim informacijama, kako o Theta isceljivanju, tako i o samom tretmanu i odgovoriće na sva vaša eventualna pitanja. Za više detalja, pogledajte odgovore na najčešće postavljana pitanja o Theta Isceljivanju.

Nema nikakvih uslova niti ograničenja kako biste pristupili theta tretmanu. Postupci Theta isceljivanja nisu ograničeni za starosno doba, pol, religiju, obrazovanje. Dovoljno je da ste odlučili i želite da rešite poteškoću ili problem koji vas muči. Ukoliko niste u mogućnosti fizički doći na tretman, moguće je raditi na daljinu, putem Skype-a, Viber-a ili telefona.

Naš savet je da, pre nego što se odlučite za terapeuta koji će raditi sa vama, prikupite informacije o njegovom radu i čujete iskustva drugih. Upoznajte svog ThetaHealing® praktičara. To je osoba koja je uvek tu za vas i koja aktivno učestvuje u vašem napretku.

Budite sigurni da ste izabrali najbolje za sebe!
Ukoliko ste još uvek neodlučni, pre zakazivanja Theta tretmana, možete se pridružiti vođenim meditacijama koje vodim svake srede u prostorijama Živeti Slobodno, u Beogradu. Dođite da se upoznamo i dozvolite sebi mogućnost izbora!

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju