pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Uslovi korišćenja

Cookies Pravila

Naš sajt ne koristi kolačiće (male tekstualne datoteke koje se snimaju na vaš računar, kako bi vam se prikazao određeni sadržaj, reklame, korisnička podešavanja i slično). Jedini slučaj kada se prati ponašanje korisnika sajta je od strane servera. Tada se proverava vrsta i lokacija uređaja sa kojeg se pristupa stranicama, pri čemu posetilac i dalje ostaje anoniman. Ako želite da blokirate ove datoteke na vašem računaru, najefikasniji način da to uradite je kroz podešavanja vašeg internet pregledača. Savetujemo da pogledate uputstvo za korišćenje vašeg internet pregledača i internet stranicu About Cookies koja nudi smernice za sve moderne browsere.


Zaštita podataka

Mi ne sakupljamo i ne čuvamo podatke korisnika našeg sajta, osim kada korisnik dobrovoljno podeli te podatke sa nama, i to u sledećim slučajevima:

 • Kada korisnik popuni prijavu za seminar / radionicu.
 • Kada se korisnik prijavi za besplatnu meditaciju i potrebna je njena/njegova email adresa radi prijema linka za meditaciju u mp3 formi.
 • Takvi podaci se ne čuvaju na serveru i nemoguće je da treće lice dođe do njih.


  Odricanje od odgovornosti

  U Theta isceljivanju ne postavljamo dijagnoze, ne propisujemo lekove niti sugerišemo klijentu da prestane s terapijom koju mu je propisao lekar.

  Pristupi i tehnike nisu namenjene kao zamena za profesionalnu medicinsku negu ili tretman. Poštujemo i ne mešamo se u rad službene medicine.

  Praktičar ne garantuje isceljenje kao rezultat tretmana kao što nije odgovoran za promene koje tretman može izazvati u životu klijenta, kao i u celokupnom mentalnom, emocionalnom i telesnom stanju. Na klijentu je odgovornost da nastavi s terapijom koju mu je propisao lekar.

  Odgovornost koju preuzimate kada shvatite da imate moć da promenite svoj život kao i živote drugih, naravno uz njihovo odobrenje, je vaša.

  Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
  mail | tel
  Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

  Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

  Poklon za Vas!

  preuzmite vodjenu meditaciju