pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

7 dana - program "Emocije i telo"

Theta Healing® program:
EMOCIJE I TELO

Sedmodnevni program „Emocije i telo“ istražuje vezu između programa na podsvesnom nivou i telesnih funkcija. Kako, koliko i koji programi imaju uticaj na rad tela kao celine i pojedinačno, na sisteme organa i same organe.

Mnogi programi su zaostali iz prošlosti, mnoge smo nasledili od predaka, a osećanja i sećanja koja idu u ravni sa njima nas blokiraju na više nivoa. Njihova promena će očistiti energiju čitavog tela, podesiti sredinu da svaki organ i sistem ima uslove da radi najbolje, a mentalno nas osnažiti da volimo sebe.

U radu koristimo mišićno testiranje, intuitivni uvid i očitavanje. Koristimo kopanje, kao metodu kojom razrešavamo i otpuštamo verovanja i programe koji nam više ne služe i menjamo ih za pozitivne. Učenje i lekcije koje smo dobili iz tih programa integrišemo, da bi ih na zdrav način dalje koristili.
Obradićemo glavne telesne sisteme, proći puno programa i kopati ključna verovanja.

Rad jeste intenzivan i dubok. Uz ispravan pristup doneće puno razumevanja i lakoće u život. Pomoći će da lakše prevaziđemo i prođemo globalne promene koje su u toku i koje slede. Tako da je radoznalost poželjna, uzbuđenje i radost napredovanja, kao i želja da negujete svoje telo, da mu pružite čistu i zdravu sredinu da vas služi i prati.

Program je za theta praktičare sa završenim Naprednim DNK seminarom.

Program je osmišljen u cilju ličnog unapređenja i razvoja od strane sertifikovanog instruktora tehnike Theta isceljivanja, Milese Merdanović.

  • Program traje sedam dana
  • Cena: 280e za 7 dana rada i ukupno 28 sati. Rad je preko Zoom-a, a poslednjeg dana ko je u mogućnosti, može doći uživo.
  • Termini: 26, 27, 28, 29. februar, 1, 2, 3. mart 10 – 14h
  • Prijave: Popunite online prijavu ili me kontaktirajte putem email-a ili telefonom.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Iskustva polaznika programa "Emocije i telo":


Evo leškarim posle 6. dana učešća na programu Emocije i telo i osećam se kao u jednoj novogodišnjoj noći, ali posebnoj! Postala sam svesna svojih želja, potreba i sebe same, na nivoima koji mi do sada nisu bili dostupni, jer uvek može dublje! A posebnost je u tome što neću čekati na ostvarenja i živeti u neizvestosti, Stvoritelj se za sve to već pobrinuo na najuzvišeniji mogući način! 🍀 Hvala ti, učinjeno je 3x ❣️ Toliko novoga o sebi...a sve ide kao podmazano, kao da je sve bilo tu, znalo da je vreme za oprostaj i zamenu novim 😇

Neda D.B.

 

 

Ja osecam veliku zahvalnost na samom seminaru koji je pokrenuo u meni jako puno zelja i osecaja koje sam duboko potisnula u sebi kao i okean pozitivnoh emocija koje osecam. Veliko hvala Milesi i svim predivnim ucesnicama seminara sa kojima je bila cas i zadovoljstvo raditi. Veliko hvala🤍

Sonja Kovačević

 

 

Rad u Theti je zabavna, ponekad neizvesna avantura, koja uvek garantuje ishod za naše najveće dobro pomažući nam da dosegnemo svoje dubine i spoznamo sopstvene širine. Intenzivan rad u Theti na programu “Emocije i telo” je fenomenalni rolercoster. U toj atmosferi spoznajemo i svoje visine. Tako je beskraj (mogućnosti) zagarantovan.

Ivanka Dž.

 

 

Theta program "Emocije i telo" mi je dokazao koliki je značaj potisnutih emocija i negativnih programa i uverenja na nas život i zdravlje. Rad je toliko intenzovan ali i lagan, da još uvek ne mogu da verujem koliki sadrzaj je bio u meni koji je bio potpuno neosvešćen. Sve je bilo kao kroz igru ali ujedno toliko značajno da se i dalje zahvaljujem Stvoritelju i Milesi na novim životnim mogućnostima koje sam dobila. Bezuslovno hvala.

Danijela D.R.

 

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju