pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Radionica "Zdrave granice"

Duhovno-energetska radionica:
ZDRAVE GRANICE: DAJETE LI DOK NE ZABOLI?

Često smo od ranog doba uslovljeni da stavljamo druge na prvo mesto. Razmišljamo o osećanjima i potrebama drugih i to podsvesno radimo ne dajući sebi skoro nikakvog značaja. Želja i potreba za pomaganjem drugima može rezultirati vrlo slabim granicama sa malo ili nimalo brige o sebi.

Ponekad smo zabrinuti da će granice značiti da nam nije stalo, da nemamo saosećanja ili strahujemo šta će drugi to misliti o nama. Uobičajen strah: "Šta će biti ako kažem ne?", "Osramotiću se", čini nas uplašenima da budemo drugačiji. Mnogi od nas veruju da će biti srećni ako udovoljavaju drugima.
Ništa od ovoga nije dobro za naše zdravlje niti za zdravlje drugih.

Ne možete postaviti dobre granice ako ne znate ko ste, šta je ispravno za vas. One pokazuju koliko cenite i vrednujete sebe, a uče druge da učine isto. Kada vam briga o sebi bude u prioritetima, vaša motivacija i potreba za postavljanjem granica biće snažnija. Nema žrtvovanja sebe da bi se osigurala dobrobit drugih, nema razloga da stavljate druge na prvo mesto, a sebe podcenjujete. Ako to činite, vi zapravo zanemarujete celinu. Ako smo dragi sebi, ako iskazujemo ljubav i saosećanje prema sebi postavljanjem zdravih granica, zadržavamo visoku vibraciju ljubavi i samopoštovanja.
Dok menjate energiju i podižete vibraciju, automatski podižete vibraciju drugih oko sebe i njihova energija se menja.

Uz vežbe, meditaciju, oslobađanje i promenu verovanja, instalaciju osećaja ćemo se družiti na radionici. Dublje ćete razumeti šta znače granice i iskustveno proći kroz proces.

Prisustvovanje NE zahteva prethodno poznavanje tehnika ili metoda rada na sebi. Želja, volja ili potreba da nešto promenite je dovoljna.

Duhovno-energetska radionica: ZDRAVE GRANICE je osmišljena u cilju ličnog unapređenja i razvoja od strane sertifikovanog instruktora tehnike Theta isceljivanja, DP1, DP2 i Memento procesora Milese Merdanović.

  • Radionica traje: od 18h do 21h
  • Cena: 30eur
  • Mesto: mesta održavanja predstojećih radionica: Najave događaja.
  • Prijave: Za događaje koji se održavaju u Srbiji, prijavu popuniti najkasnije 4 dana pre početka. Za događaje u inostranstvu 10 dana ranije, zbog blagovremene organizacije. Popunite online prijavu ili me kontaktirajte putem email-a ili telefonom.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju