pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Najbolja vođena meditacija

Koja meditacija je najbolja za vas?

Na ovo pitanje nije teško naći odgovor. Najbolja meditacija je svakako ona koja je namenjena isključivo vama, vašim individualnim potrebama i ciljevima - Vaša lična vođena meditacija, osmišljena i kreirana samo za vas! Svi smo mi jedinstveni i svako od nas ima svoj lični karakter i svoje specifične potrebe.

  • Želite da meditirate, ali vam ne odgovaraju "uopštene" meditacije u ponudi?
  • Imate praksu meditiranja i želeli bi meditaciju u skladu sa vašim potrebama?
  • Želite da rešite određenu situaciju?
  • Voleli bi da unapredite samopouzdanje i sigurnost u sebe?
  • Želite da osećate više mira, da se brže opuštate i regenerišete?
  • Želite da napredujete i ostvarujete rezultate?

Ako je odgovor "Da" na neko od ovih pitanja, onda je individualna vođena meditacija najbolje rešenje za vas.

Individualna vođena meditacija

Ja sam Theta Healing instruktor i praktičar i preko 10 godina radim na sebi i sa drugima koji žele. Vođene meditacije su moja strast i vreme u kome uživam radeći sa drugima. Na lagan i nežan način vas dovode do odgovora i željenog stanja. Zato sada stvaram samo Vašu, ličnu, vođenu meditaciju! Namenjena je isključivo vama i vašim potrebama. Posebno je kreirana za Vas i Vi ste u fokusu meditacije. To je, osim sjajnom, čini vrlo efikasnom.

Ako želite meditaciju napravljenu samo za sebe, ako osećate da će vam pomoći u ličnom razvoju, da ćete je rado slušati, sada vam je dostupna!

Kako izgleda postupak izrade individualne meditacije?

Obratite mi se na jedan od ponuđenih načina na stranici kontakt, da zakažemo konsultaciju. U razgovoru ćemo definisati šta želite da rešite, problem za koji tražite rešenje, šta želite da postignete, koji vam je cilj, šta meditacija treba da vam omogući.

Nakon konsultacija, u najkraćem roku (24 do 48 sati) dobijate na email svoju ličnu meditaciju u Mp3 formatu. Trajanje meditaciije je između 20 i 30 minuta.

Sa puno ljubavi i pažnje je pripremam za Vas i u potpunosti prilagođavam Vama! Biće uz Vas svakog trenutka, Vaša podrška i pomagač na daljem putu!

Cena izrade individualne meditacije sa konsultacijom je 4800 dinara (40 eura).

Ako imate pitanja ili ste spremni da naručite svoju ličnu meditaciju, tu sam za Vas!

Važno: Večeri meditacije koje su se održavale u Beogradu, sada su dostupne svima. Svake srede od 20h uživo u Facebook grupi Ziveti Slobodno. Pozivam vas da se priključite i pratite meditacije ONLINE - potpuno besplatno. Vidimo se sredom od 20h. Zapratite i neki od ova dva profila i budite u toku sa svime što ja radim:

Instagram Instagram profil @ZivetiSlobodno ili
Facebook Facebook stranicu @ThetaSrbija.

milesa merdanovicVaš prijatelj i vodič na večerima meditacije je Milesa Merdanović,
instruktor tehnike Theta isceljivanja,
DP1, DP2 i
Memento procesor.

Ako želite i jednostavnije vam je tako, možete popuniti online prijavu za vođenu meditaciju (ispod). To znači da ćete dobiti email poruku od mene, sa uputstvima kako da se priključite besplatnim meditacijama.

ONLINE PRIJAVA ZA VOĐENU MEDITACIJU:

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Svest, podsvest i nastajanje verovanja

Deo sa predavanja o Theta isceljivanju, Podgorica 2017. godine

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju