pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

THETA HEALING® SEMINARI

Theta Healing® je moćna tehnika koja se koristi za promenu ograničavajućeg sistema verovanja da stvorite život kakav želite. Tehniku je razvila Vajana Stajbal, a ovi seminari će vas naučiti istim metodama koje je Vajana koristila da izleči svoj rak. Seminari su izuzetno korisni, informativni i zabavni sa puno praktičnog iskustva!

Seminare Theta isceljivanja je moguće pohađati i na srpskom jeziku, u Beogradu, Novom Sadu, Podgorici, Skoplju i u drugim gradovima širom Balkana, u organizaciji Milese Merdanović. U poslednje vreme, zbog zabrane okupljanja, radi se i online. Neki od polaznika su bili tako dobri da nam pošalju svoja iskustva.

osnovni dnk theta seminar

 

OSNOVNI DNK SEMINAR: Ovaj trodnevni seminar će transformisati vaš život! Otkrićete neverovatnu snagu u sebi kada postanete svesni snage svojih misli i kako da ih odmah promenite. Naučićete fenomalno moćne, izuzetno jednostavne tehnike koje će vam omogućiti da stvorite život onakav kakav želite da bude.

napredni dnk theta seminar

 

NAPREDNI DNK SEMINAR: Na naprednom seminaru ćete detaljnije učiti o svim nivoima postojanja i njihovim pravilima, kako ukloniti zakletve, zavete, obaveze i ugovore koji nam više ne služe. Isto tako, naučićete kako isceliti slomljenu dušu, kako da ubrzate i usporite vreme, očistite um od negativnih misli i slobodno-plutajućih sećanja koja smo zadobili prilikom operacionih zahvata, automobilskih nesreća, zlostavljanja i slično.

kopaj dublje

 

KOPAJ DUBLJE: ThetaHealing® tehnika na fenomenalan način dolazi do porekla naših problema jer praktičare uči tehnici “kopanja”. Ovakvim pristupom je omogućeno otkrivanje dubokih, podsvesnih misli i uverenja koja vas blokiraju. ThetaHealing tehnika tada koristi bezuslovnu ljubav i Rad na verovanjima i osećajima kako bi ovo promenila.

srodne duse

 

SRODNE DUŠE: Ovaj seminar vam omogućava da na sjajan način otkrijete šta zaista tražite u partneru i privučete tu predivnu energiju bez da ste je i tražili!

manifestovanje i izobilje

 

Theta seminar MANIFESTOVANJE I IZOBILJE: Ovaj Vajanin seminar uči vas kako privući izobilje svih vrsta i sa zahvalnošću ga prihvatiti u svoj život.

vi i stvoritelj

 

VI I STVORITELJ: Na ovom seminaru otkrićete i naučiti kako da razumete i sagledate podtokove svoje podsvesti. Kako ona funkcioniše na dubljim nivoima i kako da prepoznate suptilnu razliku između komunikacije sa energijom Stvoritelja i komunikacije sa svojim Egom ili svojim višim Ja. Ovo je važan seminar u edukaciji svakog Theta praktičara. Iskustva sa seminara i radionica pokazuju da neretko ima polaznika koji se pitaju: "Kako da znam da je ovaj odgovor zaista od Stvoritelja?"

Individualni razgovor - Konsultacije

Za sva pitanja koja imate u vezi tretmana, seminara, radionica, predavanja... možete mi pisati ili me kontaktirati na broj telefona 060 70 70 167 (Beograd, Srbija).

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju