pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

THETA HEALING® SEMINARI

Theta Healing® je moćna tehnika koja se koristi za promenu ograničavajućeg sistema verovanja da stvorite život kakav želite. Tehniku je razvila Vajana Stajbal, a ovi seminari će vas naučiti istim metodama koje je Vajana koristila da izleči svoj rak. Seminari su izuzetno korisni, informativni i zabavni sa puno praktičnog iskustva!

Seminare Theta isceljivanja je moguće pohađati i na srpskom jeziku, u Beogradu, Novom Sadu, Podgorici, Skoplju i u drugim gradovima širom Balkana, u organizaciji Milese Merdanović. U poslednje vreme, zbog zabrane okupljanja, radi se i online. Neki od polaznika su bili tako dobri da nam pošalju svoja iskustva.

osnovni dnk theta seminar

 

OSNOVNI DNK SEMINAR: Ovaj trodnevni seminar će transformisati vaš život! Otkrićete neverovatnu snagu u sebi kada postanete svesni snage svojih misli i kako da ih odmah promenite. Naučićete fenomalno moćne, izuzetno jednostavne tehnike koje će vam omogućiti da stvorite život onakav kakav želite da bude.

napredni dnk theta seminar

 

NAPREDNI DNK SEMINAR: Na naprednom seminaru ćete detaljnije učiti o svim nivoima postojanja i njihovim pravilima, kako ukloniti zakletve, zavete, obaveze i ugovore koji nam više ne služe. Isto tako, naučićete kako isceliti slomljenu dušu, kako da ubrzate i usporite vreme, očistite um od negativnih misli i slobodno-plutajućih sećanja koja smo zadobili prilikom operacionih zahvata, automobilskih nesreća, zlostavljanja i slično.

kopaj dublje

 

KOPAJ DUBLJE: ThetaHealing® tehnika na fenomenalan način dolazi do porekla naših problema jer praktičare uči tehnici “kopanja”. Ovakvim pristupom je omogućeno otkrivanje dubokih, podsvesnih misli i uverenja koja vas blokiraju. ThetaHealing tehnika tada koristi bezuslovnu ljubav i Rad na verovanjima i osećajima kako bi ovo promenila.

srodne duse

 

SRODNE DUŠE: Ovaj seminar vam omogućava da na sjajan način otkrijete šta zaista tražite u partneru i privučete tu predivnu energiju bez da ste je i tražili!

manifestovanje i izobilje

 

Theta seminar MANIFESTOVANJE I IZOBILJE: Ovaj Vajanin seminar uči vas kako privući izobilje svih vrsta i sa zahvalnošću ga prihvatiti u svoj život.

vi i stvoritelj

 

VI I STVORITELJ: Na ovom seminaru otkrićete i naučiti kako da razumete i sagledate podtokove svoje podsvesti. Kako ona funkcioniše na dubljim nivoima i kako da prepoznate suptilnu razliku između komunikacije sa energijom Stvoritelja i komunikacije sa svojim Egom ili svojim višim Ja. Ovo je važan seminar u edukaciji svakog Theta praktičara. Iskustva sa seminara i radionica pokazuju da neretko ima polaznika koji se pitaju: "Kako da znam da je ovaj odgovor zaista od Stvoritelja?"

Individualni razgovor - Konsultacije

Za sva pitanja koja imate u vezi tretmana, seminara, radionica, predavanja... možete mi pisati ili me kontaktirati na broj telefona 060 70 70 167 (Beograd, Srbija).

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju