pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

THETA HEALING® RADIONICE

Tematske Theta Healing® radionice su namenjene svim praktičarima Theta isceljivanja. Iskusite nova Theta putovanja i proširite svoja znanja! Potreban minimum obučenosti za prisustvovanje radionici je završen Osnovni DNK seminar.

Tematske radionice su osmišljene u cilju ličnog unapređenja i razvoja od strane sertifikovanog instruktora tehnike Theta isceljivanja, Milese Merdanović.

theta radionica

 

Tematska Theta Radionica BEZUSLOVNA LJUBAV - SEDMI NIVO POSTOJANJA: Kako bi ovladali tehnikom Theta isceljivanja, potrebno je da se povežete sa energijom stvaranja, Stvoriteljem svega što jeste. Osnažite sebe kroz predanu povezanost sa Sedmim nivoom postojanja.

theta radionica

 

Tematska Theta Radionica POZNAVANJE - POVEZANOST - PRIHVATANJE: Koliko zaista poznajete sebe? Da li ste iskreno povezani sa svojim unutrašnjim ja? Prihvatate li svoje osobenosti u svoj život? Postoje li osobine koje želite da unapredite kod sebe?

theta radionica

 

Tematska Theta Radionica JA SAM DETE SREĆE: Verovatno se pitate šta znači biti dete sreće? Pa znači sve ono što podrazumeva vas kao kompletnu i celovitu osobu kojom ćete biti zadovoljni. Težimo da pored sebe vidimo osobu koja ce uvek biti uz nas, koja ce nas podržavati, voleti. A da li u sebi vidimo takvu osobu?

theta radionica

 

Tematska Theta Radionica IDEALNA LJUBAV: Uzdići ćete svest tako da možete prirodno uskladiti svoje misli, verovanja, stavove i osećaje sa univerzalnim zakonima. To će kreirati i održati promene koje želite i služiti na dobrobit svima. Kako vama intimno, tako i vašem okruženju. Ako priželjkujete više ljubavi u životu, ako ste sami, a želite partnera, ako ste u vezi, a želite poboljšati odnos sa partnerom...

theta radionica razresavanje zaveta

 

Tematska Theta Radionica RAZREŠAVANJE ZAVETA: Ako uviđate da doživljavate gubitke dok napredujete u životu, ako osećate iscrpljenost u nemogućnosti da se odmorite, ako vas opterećuju događaji iz prošlosti, ako stalno činite drugima, osećate se iskorišteno, slabo a nikako da prestanete, proverite zavete... Zadatak ove radionice je da utvrdi i razreši zavete koji su nastali u prošlosti i oslobodi i zameni opterećujuće emocije.

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju