pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Theta radionica "Razrešavanje zaveta"

Tematska Theta Radionica:
RAZREŠAVANJE ZAVETA

Uslov: završen Osnovni seminar Theta isceljivanja

Zahvaljujući dragim i spremnim ljudima svesnim da promena počinje od njih, stekla sam dugogodišnje iskustvo u primeni tehnike Theta isceljivanja.

Ova radionica je proistekla iz toga sa namerom da vam ukaže na moguće blokade.

Prošlost nam je raznolika i sa sobom nosi najupečatljivije događaje od kojih mnoge delimo. Ono što je specifično su osećaji proživljeni u tim situacijama.

Zadatak ove radionice je da utvrdi i razreši zavete koji su nastali u tim događajima i oslobodi i zameni opterećujuće emocije.

Zaveti i obaveze se nose iz drugih mesta i vremena. Oni su imali smisla za to vreme, ali danas nas uglavnom ograničavaju. Mnogi ljudi su genetski i energetski nasledili zavete i obaveze a da ih nisu svesni.

Ako uviđate da doživljavate gubitke dok napredujete u životu, ako osećate iscrpljenost u nemogućnosti da se odmorite, ako vas opterećuju događaji iz prošlosti, ako stalno činite drugima, osećate se iskorišteno, slabo a nikako da prestanete, proverite zavete.

Na radionici će vam biti ponuđeni zaveti koje ćete mišićno testirati i razrešavati ih ukoliko postoje.

Saznaćete više o vezi između zaveta i kletvi, zaveta i nivoa postojanja.

Primenićete više načina u tehnici kopanja i steći iskustvo.

Radionica je osmišljena u cilju ličnog unapređenja i razvoja od strane sertifikovanog instruktora tehnike Theta isceljivanja, Milese Merdanović.

Svi koji su završili Osnovni DNK seminar su dobrodošli.

  • Radionica traje jedan dan
  • Mesto: mesta održavanja predstojećih radionica: Najave događaja.
  • Prijave: Za događaje koji se održavaju u Srbiji, prijavu popuniti najkasnije 4 dana pre početka. Za događaje u inostranstvu 10 dana ranije, zbog blagovremene organizacije. Popunite online prijavu ili me kontaktirajte putem email-a ili telefonom.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju