pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Theta radionica "Razrešavanje zaveta"

Tematska Theta Radionica:
RAZREŠAVANJE ZAVETA

Uslov: završen Osnovni seminar Theta isceljivanja

Zahvaljujući dragim i spremnim ljudima svesnim da promena počinje od njih, stekla sam dugogodišnje iskustvo u primeni tehnike Theta isceljivanja.

Ova radionica je proistekla iz toga sa namerom da vam ukaže na moguće blokade.

Prošlost nam je raznolika i sa sobom nosi najupečatljivije događaje od kojih mnoge delimo. Ono što je specifično su osećaji proživljeni u tim situacijama.

Zadatak ove radionice je da utvrdi i razreši zavete koji su nastali u tim događajima i oslobodi i zameni opterećujuće emocije.

Zaveti i obaveze se nose iz drugih mesta i vremena. Oni su imali smisla za to vreme, ali danas nas uglavnom ograničavaju. Mnogi ljudi su genetski i energetski nasledili zavete i obaveze a da ih nisu svesni.

Ako uviđate da doživljavate gubitke dok napredujete u životu, ako osećate iscrpljenost u nemogućnosti da se odmorite, ako vas opterećuju događaji iz prošlosti, ako stalno činite drugima, osećate se iskorišteno, slabo a nikako da prestanete, proverite zavete.

Na radionici će vam biti ponuđeni zaveti koje ćete mišićno testirati i razrešavati ih ukoliko postoje.

Saznaćete više o vezi između zaveta i kletvi, zaveta i nivoa postojanja.

Primenićete više načina u tehnici kopanja i steći iskustvo.

Radionica je osmišljena u cilju ličnog unapređenja i razvoja od strane sertifikovanog instruktora tehnike Theta isceljivanja, Milese Merdanović.

Svi koji su završili Osnovni DNK seminar su dobrodošli.

  • Radionica traje jedan dan
  • Mesto: mesta održavanja predstojećih radionica: Najave događaja.
  • Prijave: Za događaje koji se održavaju u Srbiji, prijavu popuniti najkasnije 4 dana pre početka. Za događaje u inostranstvu 10 dana ranije, zbog blagovremene organizacije. Popunite online prijavu ili me kontaktirajte putem email-a ili telefonom.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju