pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Theta Healing seminar Vi i Stvoritelj

Iskustva sa Theta Healing seminara pokazuju da se polaznici neretko pitaju "Kako da znam da je ovaj odgovor zaista od Stvoritelja?" Muči li i vas povremeno ova nedoumica?

Na seminaru Vi i Stvoritelj otkrićete i naučiti kako da razumete i sagledate podtokove svoje podsvesti. Kako ona funkcioniše na dubljim nivoima i kako da prepoznate suptilnu razliku između komunikacije sa energijom Stvoritelja i komunikacije sa svojim Egom ili svojim višim Ja.

Naučićete svoj um kako da razume i otkriti nove puteve razumevanja. Stvoritelj je energija savršene i čiste ljubavi. To je ljubav koja zna. I koja zna kako da razume i promeni život. Ova energija, ova životna sila nalazi se u svakom atomu, a oni čine vas i sve oko vas. Naučićemo razliku u razlikovanju, a vi ćete naučiti kako da radite sa podsvešću i usmerite je da radi u vašem najboljem interesu.

U svom životu razvijamo više nivoa ljubavi: ljubav prema sebi, ljubav prema Stvoritelju, ljubav prema značajnoj osobi, kako zaista voleti svoju porodicu, voleti svoje prijatelje i voleti svet. Trebamo biti u stanju da ih prihvatimo, ali kako da ih prihvatimo ako naši programi koje već nosimo govore da je to nemoguće?

Na seminaru Ti i Stvoritelj, pokazujemo i učimo da razumemo skrivenu struju sopstvenog podsvesnog uma i kako telo zapravo radi na rešavanju problema.

Važno je shvatiti da je Stvoritelj energija savršene i čiste ljubavi. To je ljubav koja zna. I to će vam promeniti život. Ova energija, ova životna sila je u svakom atomu, a u svakom atomu - atomi su deo vas i deo svega oko vas. Razotkrićemo razlike u pronicljivosti, a vi ćete naučiti kako da radite i ponovo usmerite svoju podsvest da radi za vas.

Ovaj seminar vas uči povezanosti i daje odgovor na pitanje "kako da znam da je odgovor od Stvoritelja?" Naučićete kako da usmerite svoj um da RAZUME.

Svaki učesnik seminara dobija priručnik na srpskom jeziku.

Po završetku seminara polaznicima će se uručiti internacionalni sertifikati THInK-a (ThetaHealing Institute of Knowledge).

Preduslov: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje seminari.

Dostupno online pohađanje - kontaktirajte me za više informacija.

  • Seminar traje dva dana: od 930 do 1700.
  • Mesto: mesta održavanja predstojećih seminara: Najave događaja.
  • Prijave: Za događaje koji se održavaju u Srbiji, prijavu popuniti najkasnije 4 dana pre početka. Za događaje u inostranstvu 10 dana ranije. Popunite online prijavu ili me kontaktirajte putem email-a ili telefonom.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju