pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Theta Healing seminar Vi i Stvoritelj

Iskustva sa Theta Healing seminara pokazuju da se polaznici neretko pitaju "Kako da znam da je ovaj odgovor zaista od Stvoritelja?" Muči li i vas povremeno ova dilema?

Na seminaru Vi i Stvoritelj otkrićete i naučiti kako da razumete i sagledate podtokove svoje podsvesti. Kako ona funkcioniše na dubljim nivoima i kako da prepoznate suptilnu razliku između komunikacije sa energijom Stvoritelja i komunikacije sa svojim Egom ili svojim višim Ja.

Naučićete svoj um kako da razume i otkriti nove puteve razumevanja. Stvoritelj je energija savršene i čiste ljubavi. To je ljubav koja zna. I koja zna kako da razume i promeni život. Ova energija, ova životna sila nalazi se u svakom atomu, a oni čine vas i sve oko vas. Naučićemo razliku u razlikovanju, a vi ćete naučiti kako da radite sa podsvešću i usmerite je da radi u vašem najboljem interesu.

Svaki učesnik seminara dobija priručnik na srpskom jeziku.

Po završetku seminara polaznicima će se uručiti internacionalni sertifikati THInK-a (ThetaHealing Institute of Knowledge).

Preduslov: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje seminari.

Dostupno online pohađanje - kontaktirajte me za više informacija.

  • Seminar traje dva dana: od 930 do 1700.
  • Mesto: mesta održavanja predstojećih seminara: Najave događaja.
  • Prijave: Za događaje koji se održavaju u Srbiji, prijavu popuniti najkasnije 4 dana pre početka. Za događaje u inostranstvu 10 dana ranije. Popunite online prijavu ili me kontaktirajte putem email-a ili telefonom.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju