pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Theta radionica "Sedmi nivo postojanja"

Tematska Theta Radionica:
BEZUSLOVNA LJUBAV - SEDMI NIVO POSTOJANJA

Osnažite sebe kroz predanu povezanost sa Sedmim nivoom postojanja.

Kako bi ovladali tehnikom Theta isceljivanja, potrebno je da se povežete sa energijom stvaranja, Stvoriteljem svega što jeste. Ova energija je naše rođenjem stečeno pravo. Zbog toga je veoma bitno da smo sigurni u svoju povezanost sa ovim nivoom. Da znamo prepoznati vibracije ostalih nivoa, ali da to činimo uvek kroz Sedmi nivo. Da znamo prepoznati vibraciju Sedmog nivoa kako bi izbegli zabludu, sumnju, odvojenost, strah, razočaranost.

Što je manje negativnih misli u vašem umu, to vam je lakše da se povežete sa Sedmim nivoom. Što više vežbate, to brže stižete i postižete svoj cilj.
Nekada su ogorčenost, ljutnja, kajanje osećaji koji sprečavaju predanost energiji stvaranja. Grupna svest vremena vaših predaka možda nije dopuštala da stignu tako "daleko". Što više verovanja očistite, to više spoznajete da vam je Sedmi nivo uvek bio dostupan.

Ovaj nivo vas jednostavno obgrli vibracijom ljubavi i menja vašu vibraciju do savršenstva. Ovde otkrivate da se energija može ponovo stvarati lako i bez napora i da je moguće kreirati svoj svet. Služeći se ovom energijom, uzdižemo se do savršenog zdravlja. Učimo kako da upravljamo svojim mislima, kako da postignemo trenutne manifestacije iIi uklonimo ograničavajuća verovanja koja nas drže u strahu.

Radionica je namenjena svim Theta Healing® praktičarima koji žele da unaprede svoju komunikaciju sa Stvoriteljem svega što jeste i Sedmim nivoom postojanja, svima koji žele da vežbaju i sruše mentalne blokade koje sprečavaju održavanje ovog nivoa stvarnosti.

Radionica je osmišljena u cilju ličnog unapređenja i razvoja od strane sertifikovanog instruktora tehnike Theta isceljivanja, Milese Merdanović.

  • Radionica traje jedan dan
  • Mesto: mesta održavanja predstojećih radionica: Najave događaja.
  • Prijave: Za događaje koji se održavaju u Srbiji, prijavu popuniti najkasnije 4 dana pre početka. Za događaje u inostranstvu 10 dana ranije, zbog blagovremene organizacije. Popunite online prijavu ili me kontaktirajte putem email-a ili telefonom.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju