pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Napredni DNK Theta seminar

Ovaj seminar pruža znanja, informacije i vežbe u cilju razvoja intuitivnih sposobnosti uz odstranjivanje prepreka na tom putu.

Na Naprednom Theta seminaru ćete detaljnije učiti o svim nivoima postojanja i njihovim pravilima, kako ukloniti zakletve, zavete, obaveze i ugovore koji nam više ne služe. Isto tako, naučićete kako isceliti slomljenu dušu. Učićete kako da ubrzate i usporite vreme, očistite um od negativnih misli poput predrasuda, zameranja, ljutnje, ogorčenosti, kajanja, žaljenja, ljubomore, zavisti, kao i trauma poput slobodno-plutajućih sećanja koja smo zadobili prilikom operacionih zahvata, automobilskih nesreća, zlostavljanja i slično.

Takođe, učićete kako da kontaktirate svoje pretke, da šaljete ljubav fetusu i iscelite fetalna sećanja, kako da radite na strahovima i drugim negativnim emocijama, da očistite svoj dom od energija niskih vibracija i kako da iscelite biljni i životinjski svet kao i neživu materiju. Programi poput "Ja znam i razumem šta to znači živeti u sadašnjem trenutku " ili "Ja znam kako verovati svojoj intuiciji", biće instalirani direktno sa Sedmog nivoa postojanja u vašu podsvest . Ta znanja, razumevanja i osećaji će vam omogućiti da raspolažete sa više energije i postižete brža isceljenja. Takođe, kreiraće se novi moždani putevi u vama i omogućiti emocionalne, duhovne, mentalne i telesne promene.

Svaki učesnik seminara dobija priručnik i Vajaninu knjigu "Napredno Theta isceljivanje" na srpskom jeziku.

Po završetku seminara polaznicima će se uručiti internacionalni sertifikati THInK-a (ThetaHealing Institute of Knowledge).

Preduslov: Osnovni DNK seminar

Dostupno online pohađanje - kontaktirajte me za više informacija.

  • Seminar traje tri dana: od 930 do 1700.
  • Mesto: mesta održavanja predstojećih seminara: Najave događaja.
  • Prijave: Za događaje koji se održavaju u Srbiji, prijavu popuniti najkasnije 4 dana pre početka. Za događaje u inostranstvu 10 dana ranije. Popunite online prijavu ili me kontaktirajte putem email-a ili telefonom.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju