pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Napredni DNK Theta seminar

Ovaj seminar pruža znanja, informacije i vežbe u cilju razvoja intuitivnih sposobnosti uz odstranjivanje prepreka na tom putu.

Na Naprednom Theta seminaru ćete detaljnije učiti o svim nivoima postojanja i njihovim pravilima, kako ukloniti zakletve, zavete, obaveze i ugovore koji nam više ne služe. Isto tako, naučićete kako isceliti slomljenu dušu. Učićete kako da ubrzate i usporite vreme, očistite um od negativnih misli poput predrasuda, zameranja, ljutnje, ogorčenosti, kajanja, žaljenja, ljubomore, zavisti, kao i trauma poput slobodno-plutajućih sećanja koja smo zadobili prilikom operacionih zahvata, automobilskih nesreća, zlostavljanja i slično.

Takođe, učićete kako da kontaktirate svoje pretke, da šaljete ljubav fetusu i iscelite fetalna sećanja, kako da radite na strahovima i drugim negativnim emocijama, da očistite svoj dom od energija niskih vibracija i kako da iscelite biljni i životinjski svet kao i neživu materiju. Programi poput "Ja znam i razumem šta to znači živeti u sadašnjem trenutku " ili "Ja znam kako verovati svojoj intuiciji", biće instalirani direktno sa Sedmog nivoa postojanja u vašu podsvest . Ta znanja, razumevanja i osećaji će vam omogućiti da raspolažete sa više energije i postižete brža isceljenja. Takođe, kreiraće se novi moždani putevi u vama i omogućiti emocionalne, duhovne, mentalne i telesne promene.

Svaki učesnik seminara dobija priručnik i Vajaninu knjigu "Napredno Theta isceljivanje" na srpskom jeziku.

Po završetku seminara polaznicima će se uručiti internacionalni sertifikati THInK-a (ThetaHealing Institute of Knowledge).

Preduslov: Osnovni DNK seminar

Dostupno online pohađanje - kontaktirajte me za više informacija.

  • Seminar traje tri dana: od 930 do 1700.
  • Mesto: mesta održavanja predstojećih seminara: Najave događaja.
  • Prijave: Za događaje koji se održavaju u Srbiji, prijavu popuniti najkasnije 4 dana pre početka. Za događaje u inostranstvu 10 dana ranije. Popunite online prijavu ili me kontaktirajte putem email-a ili telefonom.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju