pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Knjiga: Theta Healing®

knjiga napredno theta isceljivanje

NAPREDNO THETA ISCELJIVANJE
Autor: Vianna Stibal

Prevedeno na srpski jezik.

Za razliku od prve knjige "Theta Isceljivanje" koja nas uvodi u osnove razumevanja Theta tehnike korak po korak, ova knjiga je vodič za mnogo dublji rad na verovanjima i osećajima, tehnikama kopanja i sl. Ona sadrži detaljnija uputstva i pruža dublji uvid u nivoe postojanja. Može se reći da je ova knjiga logični nastavak duhovnog napredovanja kroz ThetaHealing® tehniku.

Ova knjiga je spoj informacija proizašlih iz Naprednih DNK seminara, Priručnika za Naprednik DNK2 seminar, kao i materijala koje je autorka prikupila tokom godina u radu sa klijentima i učenicima.

Neophodno je da je čitalac razumeo i savladao postupke objašenjene u prvoj knjizi, kako bi u potpunosti mogao koristiti knjigu Napredno Theta Isceljivanje.

Format knjige: 23 x 15,5 cm; 269 str.

Knjiga "Napredno Theta Isceljivanje" je sastavni deo radnih materijala koje dobija svaki polaznik Naprednog DNK seminara.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

 

> Ostala literatura


vodjena meditacija: vibracija mira

BESPLATNA MP3 MEDITACIJA, Milesa Merdanović

Vođena meditacija: VIBRACIJA MIRA
Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju