pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Knjiga: Theta Isceljivanje

knjiga theta isceljivanje

THETA ISCELJIVANJE
Autor: Vianna Stibal

Prevedeno na srpski jezik.
Izmenjeno i prošireno izdanje.

Ova knjiga je proizašla iz Vajaninih ranijih izdanja: "Idi gore i traži Boga", "Idi gore i radi s Bogom", priručnika za seminare, kao i iskustava iz Theta tehnike koje je autorka prikupila. Ona nam u pisanom izdanju otkriva veoma moćnu tehniku meditativnog energetskog isceljivanja.

Knjigu čine 32 poglavlja, gde su predstavljene osnove isceljivanja i intuitivnog očitavanja, objašnjeni nivoi postojanja, sistemi verovanja, rad na verovanjima, osećajima itd.

Vajana detaljno, kroz primere, objašnjava tehniku "kopanja", postupak stvaranja osećaja, objašnjava nivoe verovanja u kojima se nalaze programi koji nas vode kroz stvarnost, kao i zamenu tih programa...

Format knjige: 23 x 16,5 cm; 310 str.

Knjiga "Theta Isceljivanje" je sastavni deo radnih materijala koje dobija svaki polaznik Osnovnog DNK seminara.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

 

> Ostala literatura


vodjena meditacija: vibracija mira

BESPLATNA MP3 MEDITACIJA, Milesa Merdanović

Vođena meditacija: VIBRACIJA MIRA
Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju