pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Theta radionica "Ja sam dete sreće"

Tematska Theta Radionica:
JA SAM DETE SREĆE

Verovatno se pitate šta znači biti dete sreće? Pa znači sve ono što podrazumeva vas kao kompletnu i celovitu osobu kojom ćete biti zadovoljni. Težimo da pored sebe vidimo osobu koja će uvek biti uz nas, koja će nas podržavati, voleti. A da li u sebi vidimo takvu osobu? Da li smo uvek tu za sebe, da li smo sebi podrška, volimo li sebe bezuslovno?

Svi želimo zanimljiv i srećan život. Da li zaista i dostižete takav život?
Kako su osobine vaših roditelja imale uticaj na vaš život, vaše izbore...?
Da li zamerate svojim roditeljima ili bakama, dekama,... zbog određenih situacija...?
Kada bi mogli da utičete na svoje roditelje, kako bi to izgledalo?
Postoji li nešto što bi rado promenili kod njih, a što bi imalo vrednost za vas, vaš život, vaš odnos prema sebi?

Koristeći se metodama Theta isceljivanja uzdižemo se do savršenog zdravlja u fizičkom i mentalnom smislu. Učimo kako da upravljamo svojim mislima, kako da postignemo trenutne manifestacije iIi uklonimo ograničavajuća verovanja koja nas drže u strahu.

Radionica je namenjena svim praktičarima koji žele da sruše mentalne blokade koje sprečavaju održavanje ovog nivoa stvarnosti, budu zadovoljni sobom, a pre svega svesni svojih potencijala koje nesmetano koriste u svom životu.

Radionica je osmišljena u cilju ličnog unapređenja i razvoja od strane sertifikovanog instruktora tehnike Theta isceljivanja, Milese Merdanović.

Svi koji su završili Napredni DNK seminar su dobrodošli.

  • Radionica traje jedan dan
  • Mesto: mesta održavanja predstojećih radionica: Najave događaja.
  • Cena: 80eur.
  • Prijave: Za događaje koji se održavaju u Srbiji, prijavu popuniti najkasnije 4 dana pre početka. Za događaje u inostranstvu 10 dana ranije, zbog blagovremene organizacije. Popunite online prijavu ili me kontaktirajte putem email-a ili telefonom.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Iskustva sa radionice:

iskustvaRadionica je dotakla najveće dubine duše i podsvesti. I tempiranje radionice je Božansko, onda kada treba i onako kako treba.

Sanja Minić


 

iskustvaTopla preporuka... Melem za dušu i telo... Emotivno i duboko... Predivno iskustvo. Hvala Milesa!

Olgica Ćirilović


 

iskustvaFantastično! Za dan sam o sebi saznala više nego za mnogo godina. Ogroman, dragocen rad. Radionica je tako moćna. Malo je reći da sam oduševljena ovom promenom i novim stanjem u kojem živim! Ogromna zahvalnost, Milesa!

Lara Đorđević


 

iskustvaVečeras sam bila na još jednoj divnoj radionici Dete sreće. Doseže do najdubljih delova naše podsvesti i Duše. A ja sam danas hiljadu puta zahvalila Stvoritelju što me je uputio na Theta put i Milesu Merdanović

Veroslava Stanković


 

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju