pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Najave: Seminari, Radionce...

Datumi održavanja predstojećih Theta healing seminara, predavanja, energetskih radionica, vežbaonica iz oblasti alternativnih metoda isceljivanja i duhovnog razvoja. Klikom na odgovarajuće dugme saznajte više o svakom od događaja ili popunite online prijavu za učešće.


Januar 2022

theta vezbaonica BESPLATNI WEBINAR: Poreklo emocija i njihova promena
18. januar 2022., od 20h
ONLINE - Zoom platforma

Pričaćemo o strahovima, traumama, strepnji i brizi, o radosti, uspehu, sreći. O poreklu svih emocija i načinu njihove promene.
Možete pozvati prijateljicu kod sebe da zajedno pratite ili proslediti info.

duhovna radionica Duhovna radionica: ZDRAVE GRANICE
27. januar 2022., od 18h do 21h
ONLINE - Zoom platforma

Dajete li dok ne zaboli? Žrtvujete li sebe zarad dobrobiti drugih? Stavljate li druge na prvo mesto, nesvesno potcenjujući sebe? Ako to činite, vi zapravo zanemarujete celinu. Ako smo dragi sebi, ako iskazujemo ljubav i saosećanje prema sebi postavljanjem zdravih granica, zadržavamo visoku vibraciju ljubavi i samopoštovanja.

pocetni theta seminar OSNOVNI DNK THETA HEALING® SEMINAR
28. - 30. januar 2022.
Srbija, Beograd, prostor Živeti slobodno

Ovaj trodnevni seminar će transformisati vaš život! Otkrićete neverovatnu snagu u sebi kada postanete svesni snage svojih misli i kako da ih odmah promenite. Naučićete fenomalno moćne, izuzetno jednostavne tehnike koje će vam omogućiti da stvorite život onakav kakav želite da bude.

Februar 2022

pocetni theta seminar OSNOVNI DNK THETA HEALING® SEMINAR
4. - 6. februar 2022.
ONLINE - Platforma za rad Zoom.

Ovaj trodnevni seminar će transformisati vaš život! Otkrićete neverovatnu snagu u sebi kada postanete svesni snage svojih misli i kako da ih odmah promenite. Naučićete fenomalno moćne, izuzetno jednostavne tehnike koje će vam omogućiti da stvorite život onakav kakav želite da bude.

napredni theta seminar NAPREDNI DNK THETA HEALING® SEMINAR
11. - 13. februar 2022.
ONLINE - Platforma za rad Zoom.

Na naprednom seminaru ćete detaljnije učiti o svim nivoima postojanja i njihovim pravilima, kako ukloniti zakletve, zavete, obaveze i ugovore koji nam više ne služe. Isto tako, naučićete kako isceliti slomljenu dušu, kako da ubrzate i usporite vreme, očistite um od negativnih misli i slobodno-plutajućih sećanja koja smo zadobili prilikom operacionih zahvata, automobilskih nesreća, zlostavljanja i slično.

kako otvoriti cakre Duhovna Radionica: ČAKRE
15., 16. i 17.. februar 2022.
ONLINE - Platforma za rad Zoom.

Trodnevna duhovno-energetska radionica "Čakre - Otvaranje, čiščenje i balansiranje energetskih centara" je namenjena svima, bez obzira na nivo znanja. Moguće je pohađati celu radionicu (svih sedam čakri) ili samo neki njen deo (jedan od dana) u zavisnosti od vaših potreba.
Raspored: od 19h do 21h/22h.
Prvi deo: 1. i 2. čakra - 15. februar, od 19h do 21h
Drugi deo: 3. i 4. čakra - 16. februar, od 19h do 21h
Treći deo: 5., 6. i 7. čakra + sinhronizacija svih čakri - 17. februar, od 19h do 22h
U svakom od ovih dana ćete osvestiti osećaje koji su se zadržali u određenoj čakri i blokirali njen rad ili je doveli u disbalans. Tehnikama koje ćemo primeniti na radionici ćete uspostaviti stabilnost i zdrav protok energije, prvo pojedinačno, a na trećem susretu i kroz celo telo. Kada su čakre otvorene i sinhronizovane, i mi smo vitalni, zdravi i uspešni. Spremni smo da se suočimo sa svakom situacijom i privučemo obilje i blagostanje u svoj život.

theta radionica dete srece Theta Radionica: JA SAM DETE SREĆE
27. februar 2022., od 16h do 21h
ONLINE - Platforma za rad Zoom.

Tematska Theta Radionica JA SAM DETE SREĆE: Verovatno se pitate šta znači biti dete sreće? Pa znači sve ono što podrazumeva vas kao kompletnu i celovitu osobu kojom ćete biti zadovoljni. Težimo da pored sebe vidimo osobu koja ce uvek biti uz nas, koja ce nas podržavati, voleti. A da li u sebi vidimo takvu osobu?

Mart 2022

kopaj dublje theta kurs KOPAJ DUBLJE THETA HEALING® SEMINAR
12. - 13. mart 2022.
UŽIVO Beograd, prostor Živeti slobodno + ONLINE - Zoom Platforma.

Seminar Kopaj dublje je dvodnevni kurs osmišljen kako bi se svi theta praktičari osposobili za korišćenje ove bitne tehnike kopanja. Ovaj seminar će vam omogućiti da pomognete sebi i svojim klijentima da razumeju svoja ponašanja i živote.

vi i stvoritelj THETA SEMINAR: VI I STVORITELJ
26. - 27. mart 2022.
ONLINE - Platforma za rad Zoom.

Na seminaru "Vi i Stvoritelj" otkrićete i naučiti kako da razumete i sagledate podtokove svoje podsvesti. Kako ona funkcioniše na dubljim nivoima i kako da prepoznate suptilnu razliku između komunikacije sa energijom Stvoritelja i komunikacije sa svojim Egom ili svojim višim Ja. Ovo je važan seminar u edukaciji svakog Theta praktičara. Iskustva sa seminara i radionica pokazuju da neretko ima polaznika koji se pitaju: "Kako da znam da je ovaj odgovor zaista od Stvoritelja?"

 

 

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju