pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Najave: Seminari, Radionice...

Datumi održavanja predstojećih Theta healing seminara, predavanja, energetskih radionica, vežbaonica iz oblasti alternativnih metoda isceljivanja i duhovnog razvoja. Klikom na odgovarajuće dugme saznajte više o svakom od događaja ili popunite online prijavu za učešće.


NOVEMBAR 2022

theta vezbaonica BESPLATNA RADIONICA I VOĐENA MEDITACIJA:
"JA - CELINA"
Nedelja, 6. novembar 2022., od 20h
ONLINE - Platforma za rad Zoom.

Život zna da izgleda kao kavez iz kog vidimo sve, a sebe zadržavamo unutra. Zašto? Zato što se osećamo sigurno. A kako se tu osećati sigurno kada je toliko divnih stvari tamo? Vodiš li sličan dijalog u sebi? Šta možeš da uradiš kako bi približila sebi ono tamo ili sebe približila tome?

Pričamo i još važnije radimo na ovim temama tokom radionice "Ja - celina".

U okviru radionice ću vas voditi kroz blagotvornu meditaciju!

Prijavite se i podelite drugima za koje mislite da im je potrebno i da će im koristiti.

napredni theta seminar NAPREDNI DNK THETA HEALING® SEMINAR
UŽIVO Srbija, Beograd, prostor "Živeti slobodno"
ONLINE - Platforma za rad Zoom
25. - 27. novembar 2022.

Na naprednom seminaru ćete detaljnije učiti o svim nivoima postojanja i njihovim pravilima, kako ukloniti zakletve, zavete, obaveze i ugovore koji nam više ne služe. Isto tako, naučićete kako isceliti slomljenu dušu, kako da ubrzate i usporite vreme, očistite um od negativnih misli i slobodno-plutajućih sećanja koja smo zadobili prilikom operacionih zahvata, automobilskih nesreća, zlostavljanja i slično.

DECEMBAR 2022

MASTERCLASS: Duhovna radionica Isceljenje i blagostanje MASTERCLASS® ISCELJENJE I BLAGOSTANJE
ONLINE - Platforma za rad Zoom
12, 21. i 28. decembar 2022.

Put svesnog blagostanja počinje kada imaš mir sa svojom prošlošću, uzbuđenje za svoju budućnost i duboku spoznaju da si, zajedno sa božanskim univerzumom, dovoljno snalažljiva da ostvariš čak i najluđe snove. Svesni stvaralac živi u tvrdnji "Ja jesam, dakle mogu".
Pozvan/a si na vožnju, vreme je da uživaš!

 

 

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju