pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Najave: Seminari, Radionce...

Datumi održavanja predstojećih Theta healing seminara, predavanja, energetskih radionica, vežbaonica iz oblasti alternativnih metoda isceljivanja i duhovnog razvoja.


Septembar 2020

theta healing beograd Priča o Theti
BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE
5. septembar 2020. od 16h do 18h

Uvešću vas u svet Theta isceljivanja kroz meditaciju povezivanja sa Energijom stvaranja, instalaciju osećaja i mišićno testiranje.

Pričaćemo o tehnici. Prisustvo će vam koristiti da steknete uvide u dešavanja u svom životu i razumete kako birate okolnosti u svojoj svakodnevnici.

Predavanje je besplatno - online. Potvrda prisustva obavezna.

Pozovite, najavite se ili prijavite.

Sa radošću vas očekujem!

theta vezbaonica THETA VEŽBAONICA za praktičare
5. septembar 2020., od 18:30 do 20:00
ONLINE - Platforma za rad Zoom.

Ograničen broj mesta. Potvrda prisustva obavezna!
Na početku ćemo se podsetiti tehnike kopanja, podeliti u parove i radićete na svojim uverenjima u paru. Ovo je prilika da vežbate, rešite neku situaciju, promenite verovanja, otpustite traumu, zavet, zameranje, ljutnju ili druge osećaje. Po završetku rada u paru, u theta meditaciji ćete se isceljivati i manifestovati ono što želite. Pripremite svoju listu od bar 10 stavki!

Učešće 500 dinara (5 evra).

vodjene meditacije RADIONICA Energetskog čišćenja
6. septembar 2020., od 16h do 18h
ONLINE - Platforma za rad Zoom.

Ova radionica vas uvodi u svet theta isceljivanja. Povezaćete se sa enegrijom stvaranja, energijom bezuslovne ljubavi, očistiti polje svoje aure, uravnotežiti energetske centre (čakre), vratiti izgubljene delove svoje duše i po želji primiti pozitivne osećaje. Nakon svakog čišćenja, u postignutoj višoj vibraciji, uvek je dobro, korisno i efikasno uraditi manifestovanje.

Učešće 2400 dinara (20 evra).

theta radionica poznavanje, povezanost, prihvatanje Theta Radionica: POZNAVANJE - POVEZANOST - PRIHVATANJE
12. septembar 2020. od 9h do 15h
ONLINE - Platforma za rad Zoom.

Tematska Theta Radionica POZNAVANJE - POVEZANOST - PRIHVATANJE: Koliko zaista poznajete sebe? Da li ste iskreno povezani sa svojim unutrašnjim ja? Prihvatate li svoje osobenosti u svoj život? Postoje li osobine koje želite da unapredite kod sebe?

Redovna cena je 80€, a sada zbog COVID-19 je 50€.
Radionica je namenjena theta praktičarima.

pocetni theta seminar OSNOVNI DNK THETA HEALING® SEMINAR
18. - 20. septembar 2020.
Srbija, Beograd, prostor Živeti slobodno

Ovaj trodnevni seminar će transformisati vaš život! Otkrićete neverovatnu snagu u sebi kada postanete svesni snage svojih misli i kako da ih odmah promenite. Naučićete fenomalno moćne, izuzetno jednostavne tehnike koje će vam omogućiti da stvorite život onakav kakav želite da bude.

Oktobar 2020

napredni theta seminar NAPREDNI DNK THETA HEALING® SEMINAR
2. - 4. oktobar 2020.
ONLINE - Dostupno iz svih krajeva sveta!

Na naprednom seminaru ćete detaljnije učiti o svim nivoima postojanja i njihovim pravilima, kako ukloniti zakletve, zavete, obaveze i ugovore koji nam više ne služe. Isto tako, naučićete kako isceliti slomljenu dušu, kako da ubrzate i usporite vreme, očistite um od negativnih misli i slobodno-plutajućih sećanja koja smo zadobili prilikom operacionih zahvata, automobilskih nesreća, zlostavljanja i slično.

 

 

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:

Poklon za Vas!