pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Radionica "Moja 2020."

1. Theta Healing® radionica
2. Duhovno-energetska radionica

Dugo sam razmišljala o nazivu ove radionice iako sam materijal i vežbe već osmislila. Jer koliko nas je Covid 19 sve spojio, toliko je svako od nas imao samo svoje izazove. Možda je to trauma, strah, gubitak, možda je neko naučio nešto novo, pronašao svoju svrhu, a neko je istupio i zauzeo se za sebe, neko je izabrao da nauči, neko...⠀

Na ovoj radionici ćete se usmeriti na samo svoju 2020. godinu koja je svakako veoma posebna. Situacije i događaji koje ste prošli, osećaji koji su neizostavno pratili te događaje su tema rada.

Po čemu je VAŠA 2020. posebna?

Hajde da sagledamo iskustvo, svako svoje, razrešimo sve što je potrebno, otpustimo nepotrebno i negativno, pa usvojimo sve vrline koje smo razvili tokom godine! Pozdravimo 2020-u i priredimo dobrodošlicu 2021. godini!

Radionica je namenjena svima koji žele da unaprede pristup svom životu. Osmišljena je u cilju ličnog unapređenja i razvoja od strane sertifikovanog instruktora tehnike Theta isceljivanja, DP1, DP2 i Memento procesora Milese Merdanović.

  • Online platforma Zoom aplikacija.
  • Theta Healing radionica je samo za theta praktičare i traje 7 sati.⠀
  • Duhovno - energetska radionica je prilagođena svakoj osobi bez predhodnog poznavanja neke tehnike. Njena satnica je 4 sata.
  • Za sve informacije i pitanja budite slobodni da me kontaktirate, bilo putem email-a, socijalnih mreža ili telefonom.

 

Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju