pozovi
Milesa Merdanović
ziveti slobodno Facebook: ThetaHealing Milesa Merdanovic Instagram: Ziveti Slobodno YouTube: Theta Healing Milesa Merdanovic contact language

Iskustva ljubavi

U susret ljubavi

Ljubav.
Reč za koju mnogi kažu da je precenjena, a većina je želi za opis svog života. Ljubav se priželjkuje, iščekuje, a često ne prepozna. A kada se oseća, zna da se pomeša sa strahom. Čak i kada se ne priznaje nedostatak ljubavi, reakcije i ponašanje osobe vrlo jasno ukazuju na to. Zašto je to tako?

iskustva ljubavi

U Theta isceljivanju® imamo vrlo jasan odgovor: potrebna je Stvoriteljeva definicija, razumevanje i osećaj ljubavi. U većini slučajeva ovo donosi jasnoću, ali šta se dešava ako ne pomogne? Šta se dešava ako se iznova osećate nezadovoljno, nedovoljno, uskraćeno, tužno? Ili strahujete da će se ljubav smanjiti, ugasiti, a možda čak i uvećati?

Razlozi leže u dualnosti koja postoji na nivou koji smatramo svojom realnošću. Naučili smo, navikli i vrlo bitno, već očekujemo da posle kiše sija sunce, da nakon dana pada mrak, da se može imati puno i iznenada sve izgubiti - u ratu, zemljotresu, poplavi, otimanjem, nepažnjom, krađom, ličnom nesposobnošću... I sve je to tačno jer je dokazano dosadašnjim iskustvima.

Ali imam iznenađenje i radosnu vest za vas!

Promena je moguća.

Znam da mislite kako je nemoguće menjati nešto što se već dogodilo. Ali ko priča o promeni iskustva? Radi se o osećajima koja su poneta iz tih iskustava!

Ako strepite od gubitka sebe, svog vremena za sebe, ako se pribojavate povrede, ako ste napeti u strahu od gubitka kontrole, gde je tu prostor za uviđanje postojanja ljubavi? Možda su ovi osećaji bili deo vaših predhodnih iskustava, ali da li je to uvek tako?

Zašto bi dozvolili da jedno ljubavno razočarenje, dva tri, pet, onemoguće buduće iskustvo ljubavi? E ovo je pitanje na koje svako treba da odgovori sebi! I znam da nije jednostavno. Mnogo ljudi nosi sa sobom traumatična iskustva iz ljubavnog odnosa, partnerskog, intimnog odnosa. Neka su povezana sa nepoštovanjem, ljubomorom, napuštanjem, a neka sa prevarom, fizičkim bolom, mentalnim, seksualnim zlostavljanjem. Nakon ovakvih iskustava znaju da se utemelje osećaji povređenosti, straha, povučenosti, nemogućnosti da osoba vidi svoju lepotu, nedostatak ili potpuni izostanak samopouzdanja. Podižu se emotivni zidovi iz straha od ponavljanja trumatičnog iskustva. U cilju zaštite i sigurnosti, osobe mogu biti ljute i besne, držeći sebe što dalje od bilo kakvog ljubavnog odnosa. I to postižu, neki vrlo uspešno, neki sa manje uspeha.

A ako vam kažem da je moguće razrešiti i promeniti negativne osećaje iz prošlih iskustava, koja je vaša reakcija? Da li verujete da je to moguće? Da li verujete da je za VAS promena moguća?

Ja znam da je moguća, znam da je moguće da imamo poverenja u ljude, u muškarce, žene, moguće je i postoji prava, idealna ljubav. Moguće je da vi doživite i živite u ljubavi, moguće je da zračite ljubavlju i, i dalje budete sigurni i zaštićeni. Moguće je da vas muž, dečko voli, da vas devojka, žena vole, moguće je. Ne morate meni verovati, steknite sopstveno iskustvo da je sve moguće, da su promene moguće.

Mnoga životna iskustva sam prevazišla zahvaljujući radu na verovanjima i osećajima koji su tako važan deo tehnike Theta isceljivanja. Pozivam vas da učinite isto, prvo iskusite, a potom osećajte i živite.

Milesa Merdanović

Podelite ovaj sadržaj sa drugima:
mail | tel
Obaveštenja | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Sva prava zadržana © ZivetiSlobodno.com

Važno: Izjave na ovoj veb stranici nisu namenjene dijagnostikovanju, lečenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Ove informacije su date isključivo u obrazovne svrhe. Informacije na ovoj veb stranici ni na koji način ne treba smatrati zamenom za kompetentnu medicinsku negu vašeg lekara ili drugog zdravstvenog radnika.

Poklon za Vas!

preuzmite vodjenu meditaciju